Sedam prskanja do sad za ovu godinu je puno previse, ja sam u utorak sprical sesti put iako mislim da sam mogao proci i s pet prskanja. Kao sto riba kaze nema niti p od pepelnice i peronospore, pa cemu se trovati bezveze... Sto bi onda radili u losoj godini, ako u ovoj spricamo deset puta
Šprica se preventivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blago tebi! Mi na našem području imamo postavljen CDA uređaj, sa koje savjetodavna uzima podatke i daje preporuke za zaštitu! E sad, dal CDA uređaji pretjeruju,kao što je i Razor pisao, te nam daju nekakvu krivu sliku o stvarnom stanju! Baš sam brojil preporuke od PSS-a, i ima 8! Zvuči nestvarno, s obzirom kakva je "dobra" godina
sad kad se već hvalite špricanjima i kolko je tko put...redom moja špdricanja po datumima...16.04. 01.05.15.0529.05. 23.06.Sutra ako stignem idem špricat, možda i neću čak
da li je netko koristio kombinaciju CHAMPION Flow SC + crystal + teldor ili signum. Zanima me da li se to može zajedno mješati.
da ti budem iskren, razmišljam o postavljanju mini meteo postaje u vinogradu. kolega sa kojim sam radio pravi profesionalno takve stvari. ima link na kućnu postaju gdje nakon tvog programiranja uključuje alarm. ti sam programiraš parametre a nakon postizanja uvjeta (peronoapora, pepelnica) doma pišti alarm.
Brane, a jesi li išao crvenim (modrim) uljem
Planiram ovaj tjedan poprskati vinovu lozu.Domark + Fantic F + insekticid? Jel fantic (ista stvar i sa forum starom kojeg ima) dovoljan za botritis ili da idem sa switchom?