Na žalost događa se u svim krajevima lijepe naše.Kao što sam već i napomenuo,ne čudim se onoj starijoj,ogrezloj populaciji koju,ne da ne možeš preokrenut,već oni to i ne žele,al nikako mi nisu jasni neki od mlađih koji ne žele prihvatit nikakav savjet.Jednostavno ne kužim te ljude .Šteta,al to je valjda to prokletstvo da te mladi ne slušaju,već žele na vlastitoj koži iskusiti sve kaj treba i ne treba.Pa dobro,pustimo ih onda nek se kale u vatri svoga neznanja
Joj, forumaši, sve sam ja to vidio više puta na raznim mjestima. Neki put se umješam, neki put ne, nije u redu prema prodavaču, jer tko zna šta ako ga šef čuje, možda ostat će bez posla. Dalje, šutim i tražim samo ono šta me zanima. Ako me netko pita, velim šta sam i da ću si sam pronaći sredstvo koje me zanima. U lokalnoj apoteci me već i znaju u Kloštru, samo nosim otamo šta mi treba, ako nema inžinjera, pitaju me za pomoć Budem otvorio vlastitu rubriku prskanje i zaštita vinograda sa svojim preporukama za svaku fenofazu i ovisno o vremenskim uvjetima, mimo sponzora i portala, sa cjelokupnim asortimanom sredstava za zaštitu bilja. Preporuke budu za više manje područje 3 županije otprilike ( Bjelovarsko - Bilogorska, Koprivničko - Križevačka i Virovitičko - Podravska ). Radim preporuke za lokalnu vinogradarsku udrugu, pa ću to vrlo lako uskladiti sa programom
Pitanje za stručnjake:jeste li koristili RUNNER 240 SC?Gdje bi ste ga smjestili po štetnosti u odnosu na ostale insekticide (kako u vinogradarstvu tako i u voćarstvu)?