Dali bi bilo u redu sad na proljeće porezati branduse.Vinograd je star 6god.Druge godine kako sam ga posadio otišao sam u petom mjesecu na operaciju kralježnice i tada nisam mogao to napraviti i tak je ostalo.Neznam dal bi možda moglo što smetat ako bi ih sad odrezao.
prije par dana sam čul i kritike na cjepove od cvetka, lik je kod njega kupil 50 komada i 40 komada mu se nije primilo
Jel reklamiral?Ja sam kupil 70 kom i nisam imal nikakvih problema.
Dragi vinogradari! Imala bih jedno pitanje vezano uz sadnju sorte syrah.Naime ,htjeli bi posaditi nove nasade pa nas zanima da li netko ima kakvih iskustva sa syrahom na istarskoj crvenici.Da li je otporan na sušu kao što je cabernet sauvignon s kojim smo jako zadovoljni ?Pročitali smo da se uzgaja u okolici Zadra. Pozdrav
danas napravili oko 1000 kolcica za mladi buduci vinograd hehe a treba mi jos 3000 heheheh za jos 1000kom imam materijala al ostale cu morat kupit zeljezne ili plasticneel zna tko kolik je cjena limeni a koliko plasticnih
pa,na koji način si ti to napravil 1000kom.Ja sam svoje kalal iz bagrema,čovječe,nejde to tak brzo.Odu ruke.i onda ih još moraš obradit da se ne "naskališ" dok ga zabijaš u zemlju.ak dnevno skompletiraš 50 kom,mila majka 250 kom sam delal tjedan dana
A zasto ne nastavis sa drvenim ùislim zasto ne kupis drvene Koja je inace dimenzija tvojih kolcica za mladu lozu i od kojeg su drva?