refraktometar neki u plavoj kutiji poljoapoteka u sesvetama 232kn pretpostavka da je kineski a uvozi firma iz Krapine, da li se to isplati kupiti ili ima za te novce nekaj boljega i gdje?
Svi su kineski,u profi uređaje ne ulazim,ja imam sličnog izmjeri npr.18,2 nečeg,a možda je točno 18,4 i kaj onda?Inače,ak ti se ne žuri i ak si vičan ebayu i naručivanju preko interneta tamo su ti takvi 50-70kn jeftiniji sa besplatnom poštarinom.Jedino kaj rok isporuke može biti od 2-5 tjedana i ne plaćaš nikakva davanja kod nas do 160kn vrijednosti.Naruči si jednog,ja sam naručivao svašta u tim granicama i za puno manje i nikad me nisu zajebali,uvijek je došlo,nikakvih problema
Ja sam isto naručil prek ebaya, al moj nije kineski nego Njemački. Koštal je 25 eura. Greiner glasinstrumente- Germany. Neznam jel to kaj kvalitetnije od ovih kineskih.
Još jedna zanimljiva stvarčica na koju sam naletio dok sam se igrao na ebayu http://www.ebay.com/itm/310705636475?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 beskontaktni infracrveni ili laserski digitalni termometar od -50 do +380°C. i dao sam 60kn Kad mi je bio doma frend serviser rashladne tehnike,jer mi je riknuo frižider,onda se pravio važan s time,ok,on je imao Bosch-ov i urnebesno skup,onda mi upucao frižider i vidiš +9°C,ne hladi dobro,onda je upucao u zrak,vidiš gore je -50°C,hehe itd,a sad ću ja pucati po grožđu,moštu,bačvama
Jok ne treba mi to. Ovaj IC mi se svidja, ali cemo vidjet koliko je tocan u usporedbi s analognim za kojeg znam da je tocan.
Jučer u Cometu Ludbreg, kupio refraktometar 200 kn i Letininu inoxsicu 320 lit sa tri pipe 1600 kn mislim da je cijena super jer ih ima čak do 2200 kn po drugim centrima