kupil danas Talijanski 350 lit.,ali crna plastika..malo je savitljivija od crvene...KTC -Ivanec (140 kn),od crvene plastike košta 100kn
ihaj,kupil još jednu kacu 350 litara
Nakon 3 god. ode guma.
Koliko vidim ti si na klasičnu prešu stavio gumu ili je to neki stariji model hidro preše. Kako to radi, jesi li zadovoljan radom. Gdje si kupio gumu, koliko košta, kako se to montora?Mene interesira hidropreša od Lancmana 250 litara. Radi li neko sa hidroprešom. jeste li zadovoljni?
Ej Ribek kaj je tak rodna godina kod tebe?Nemoj više kupovati,ak ti to ne dost ti ja posudim svoje prazne posude
Ja sam par godina na tuđoj Lancmanovoj preši prešao talog,prezadovoljan.Ne radiš ništa,samo reguliraš tlak vode ventilom,a kak preša grožđe i kojom brzinom,nisam to vidio,ali znam da je stavljao onu zelenu mrežu,kao i ja na hidrauličku da mi ne bježi masulj van,čovjek je prezadovoljan tak da mislim da nećeš pogriješiti.Počekaj do druge god.kad uđemo u EU i kupi ju od proizvođača,porez ćeš ostaviti u SLO jer ga više ne možeš vratiti,na granici te više ne bu imao ko kaj pitati i dosta te bu ispalo jeftinije nego kaj je sad kod nas,npr.kod Pavina.Možda naletiš i na rabljenu kod nekog koji hoće veću ili drugačiju pa prodaje manju
Probaj:http://www.poljoalati.hr/Ja sam kupio njihovu hidrauličnu prešu, 120 lit.Frend mi rekao da su mu napravili koš i plastificirali.
Evo kosevi stigli danas i na zalost vec sutra idu nazad u Krapinu .Lijepo dogovoreno tri obruca na kosu " ofarbana plastificirana " i 100 l kos . Letvice parena bukovina sto po boji i ne bi bas rekao da su parene ( kako razlikovat )Kad sam vidio nisam mogao vjerovati . Valjda su im obruci bili nesto duzi a nije im se dalo pripasat siru letvicu nego fleksa i skratili obruc. Ejjjj ! Da su bar pobrusili to mjesto . Nissssta ! Sva ona spena od rezanja na letvicama , ostao neki ostri brid od rezanja oblik zileta . A farbanje ... ma ko te pita .Zovem gazdu i pocinje me ubjedjivat da to nije nista da je to sitnica i tek kad sam popizdio digao glas i tjerao ga u kurac i njega i njegoivu firmu i njegovu poslovnost slozio se da mu vratimo koseve nazad da ce ih ponovo ofarbat!Mos si mislit . 250 km tamo i nazad i 100 kn putarine i izgubljena 3 sata pa tako dva puta .Sva sreca da se ispraznila baterija na mobitelu pa mu nisam stigao reci sve sto sam imao na umu . Anyway , poslije nastavio moj frend i dogovorio da si sam dodje po koseve , pofarba ih i vrati nazad .,Dva kosa po 100 l placena 1700 kn !
za one koji su malo škrti,il si nemreju priuštit.Danas smo ja i šogor napravili expeiment za onu gumu za bačve kod vrijanja.Prerezali unutarnji šlauf od bicilklina i original paše na 320 l rosfrajku.prva liga.Normalo,ne prerezali poprek,nek uzduž.