Namjeravam kupiti novu muljaču. Razmišljam o Grifo - električna sa pužem i odvajanjem peteljki.Nigdje nisam našao podatak o snazi motora ali čini se oko 1.0 KWU vikendici imam nedavno kupljeni agregat iz OBI-a CMI 2800 (piše da je kontinuirana snaga 2500 W)Do sad nisam isprobaval potrošača većeg od bušilice 600 W (radila je normalno)Dali bi taj agregat mogao nesmetano pogoniti takvu muljaču - ima li neko iskustva sa takvim kombinacijama?
Koliko te koštal agregat?Gledao sam danas u Lidlu ovog http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-0FFCB10D-3B94B213/lidl_hr/hs.xsl/index_27361.htm 1900kn i 2,6kW prosječno,troši oko 1,36lgoriva/1h,makar mi takav ne treba,ja si bi uzeo manjeg mislim da su 600-800W da mi može potjerati plinski bojler ak ostanem po zimi bez struje ili pumpu za špricanje ili pretok,oni znaju biti na akcijama do 700kn
pa pokušaj onda radije ugradit sistem samog zatezanja remena po principu kao što imaju motokultivatori.Znaći uzmeš malo duži remen i ugradiš kotrljajući treći zatezeć.Malo zajebancije,al mislim bilo bi jednostavnije nek stalno otpuštati i zatezati motor
Ozy , naglasio sam induktivno opterecenje i pokeretni momenat !