ajde netko tko dobro barata sa stranim jezikom da o ovome nešto negdje nađe i prevede., znači to su isti oblik filtera. pločasti kao i koje do sada koristimo ali se mogu isprati i nepoderivi su...
da, pitanje je koliko to uistinu dura i koliko se moze koristiti..
zato velim da mi je netko u esplanadi rekel da to nevalja i da se teško pere, odnosno da svejedno treba nove stavljat...eto, bude jnix probao pa će nam javit kak ide s tim
evo našao sam izvor , i ti pločasti su Begerow-i i mogu se naručiti u svakoj poljoapoteci , ali trgovci još ne naručuju dok ne prodaju zalihe običnih filtera jer ih onda nebi nikad više prodali, novi su po cijeni samo malo skuplji...a rade više i duže...upravo sam pričao sa g.Andrij-om predstavnikom za nas i istočnu evropui dogovorit ću njegovo predavanje u udruzi u Čazmi, (Moslavac ti dođeš da te učlanim . Bio je i na predavanju u Brenti kod Kezele ali onda još nije o tome htio pričati, tamo smo se i upoznali , normalo kupio je i VR Naručio sam kod trgovca u Ludini pa kada dođe i probam filtrirati i prati ih , javim kak ide i sl...
Predavač je dipl. enolog Andriy Kuryk Begerow iz Njemačke.
http://www.poslovniforum.hr/internet-stranice-adresar/plastike.aspLINKOvdje pogledaj sve proizvodjace. Mi smo uzimali od covjeka iz Dugog sela, ali trenutno mi nema starog doma da mi da broj.EDIT: Firma ti se zove PSG - ovo je broj 01/2048-689