@Zagorac - OK je to kaj tvrdis, samo velim da ima ekipe kaj zrak pušta nutra u takve preše. Po meni je isti vrag kaj nutra šibaš jer tak i tak je bitno balon napuhnuti...
....još jedna stvar pri prešanju sa prešom na vodu pukao mi je gumeni balon,preša stara 1 godinu,kupljena kod nas,proizvodnja slovenska garancija 2 god.ali ne vrijedi u Hrvatskoj već samo u Sloveniji nevjerojatno....
Ekipo jedno pitanje zna li netko dali inox bačva smije biti napravljena od više komada ili mora biti jedan spoj(mislim na sami bazen) naime Letinina bačva 1100 litara kupljena kod PA-VIN-a napravljena je od 4 komada ima 3 okomita vara i na jednom varu mi je puštala....nevjerojatno ali i kolega kupio i njegova također iz 3 komada i bila je puštala....PA-VIN ništa ne poduzima već 2 tjedna užas sa poslovanjem....još jedna stvar pri prešanju sa prešom na vodu pukao mi je gumeni balon,preša stara 1 godinu,kupljena kod nas,proizvodnja slovenska garancija 2 god.ali ne vrijedi u Hrvatskoj već samo u Sloveniji nevjerojatno....
E jesi baksuz , nego tko je proizvođač preše i gdje si ju kupio?Nisam čuo da je nekom puknuo balon na takvoj preši osim ako je umjesto vode korišten zrak;ovo za garanciju pa kaj ti piše na računu,garantnom listu kak bi vrijedila u SLO,a tu ne