Piatnje za Razora,Malo sam pročitao ovdje na forumu o prskanju i zaštiti i skužio da je stari bezveze prskao sa sumporom u fazi mirovanja vinove loze?
Kod mene ima još nekoliko dana za vunasti pup, tako da računam tek koji dan iza ove najavljene kiše da bi mogao biti vunasti pup i onda prskati sa crvenim uljem. Bijelo ulje i Nordox sam potrošio na voćke. Na mladim trsevima i stolnim sortama već je lagano vunasti pup. Kombinacije sa sumporom bih preporučio nakon otvaranja pupova radi grinja, ako se nema namjera koristiti skupe akaricide.
znači kad se otvore pupovi, možemo sumpor + Mikal? ili je još rano za Mikal?
Razor,vidim da nema preporuka zaštite kao dosad,nisi valjda odustao
Privatna ili službena Moju privatnu znate, Nordox + bijelo ulje, ili crveno ulje u vunastom pupu. Bit će i dalje, i jednih i drugih, službena je već odavno gore
Zanima me, je li se kod špricanja bijelim uljem moramo držati koncentracije ili dozacije? Npr. ako utrošimo 100 l vode dodajemo 3 l ulja, a ako utrošimo 50 l vode na istu površinu, ide li onda 1.5 l ulja? Koliko sam skužio ulje djeluje više fizički ili? Kod ostalih preparata mi je jasno da se mora ispoštovat doza po hektaru.