PITANJE Znam da je teško objediniti no možda netko zna kak to napraviti,a da ne potrošim previše novaca jer nemam veliki nasad.1. Špricat ću vinograd sa mankozebom i drinom..koji preparat protiv grinja dodati da se smije miješati sa prethodna dva tj. sa Drinom (to mislim dok izađu prvi listići)2. Trebao bih tretirati kupine protiv cvjetojeda..to bi išao neki insekticid kao npr. Confidor...NO SAD DA NE KUPUJEM DVA PREPARATA....DA LI NETKO ZNA SA KOJIM BI SE MOGAO RIJEŠITI GRINJA NA LOZI I CVJETOJEDA NA KUPINAMA?Možda malo zeznuto pitanje,no više ljudi više zna
Ljudi di je ona tablica zaštitnih sredstava prema osnovnoj djelatnoj tvari?Nemarem ju nać na forumu.
moreš to sve skupa zmješatisumor i star protiv pjegavost,a demitan protiv grinje
Špricao sam s Rivalom, zapravo Atilom, i sumporom u standardnim dozama, i to kasnije popodne, tem. oko 13-14 stupnjeva, no primjetio sam da je došlo do paleža na listovima. Moram priznati da mi se to još nije dogodilo. Što bi bio uzrok? Budući da je miješani nasad, faze su razne, no stradali su listići u fazi otvaranja (otvoren listić ili dva).