Je, napravili su mi lijepog "veselja". Zauzvrat su pognojili vrhunskim gnojivom .Nadao sam se da ima neki "mešung" za lijecenje ovakvih rana. Kupio sam naš velebitski vosak s propolisom pa cu u nedostatku bolje preporuke s njime vidati.Vocke su niske jer su na zici, ne mislim ih pustati u zrak tak da mi ne ostaje puno prostora za dizanje.
. Stavljali smo humus sa mrvljenim staklom zbog voluharica i svega dobroga kaj nam humus nudi......
Misli da nije fora da pojedu, nego da se napikne ubode, poreže na komadić stakla dok ruje oko korijena. ®al mi je kaj ja nisam ubacil mrvljeno staklo, to si možete i sami napravit...
Prebrutalno... Ne bih sada otvarao teme i diskusije, niti ni u kojem slucaju ne napadam nikoga, nisam ni ja neko nevinasce, kada opalim insekticid protiv grinja, tko zna sto sve pobijem, no ovo je bas brutalno.Ja ne bih mogao sjediti s drustvom u kleti i pijuckati vino sav zadovoljan kak im imam lijepo grozdja dok hrpa voluharica krvari jer su pojelo staklo... ne znam, velim, ne zelim ulaziti u rasprave, no to mi je just plain wrong.
A dok posadiš mladi vinograd i voluharice ti pojedu korjenje i pola vinograda ti se ne primi, onda niti nebi imal kaj piti s društvom u klijeti... Ili recimo kada ti piješ sa društvom a štakor veselo trčara po podrumu....
Uopće nije brutalno.Dok se zalete na korijen i skuže da to sve nekej pika i rezucka - makne se! nije tolko glupa da se ide ubijat.Lijepo ima međaša koji nije stavil staklo i ode tam. Nitko ubijen Druga stvar dok im ja postavim mamce sa strihininom - e to je brutalno.