meni je podrum komplet u zemlji a prerada na katu tak da nemam problema sam musicama u podrumu di su bacve.. ima par fora za musice. OBAVEZNO sve odmah oprati, kace, kante, muljace, prese, pumpe, crijeva, pod.. ne smije biti nista od soka ili grozda! druga odlicna stvar je onaj sumpor dioksid u spreju, s time pospricas malo po mjestima gdje se skupljaju i ugiba njih 99% u roku odmah. treca stvar, koju mi je otkrio Miklauzic, je da ne vole dim i da se odmah uguse i ugibaju i on zna nekad zapalit neko bezvezno smece izvan podruma tipa kartona ili slicno tek toliko da malo dim ude tamo gdje ih ima ali fora je u tome sto je to ipak vatra i treba biti oprezan a i od dima opet ne mozes disat i radit normalno.. najbolja stvar je voda i odmah sve isprati i ovaj SO2 u spreju makar se dosta tesko nabavlja, mi smo ga imali na faxu, nabava iz Italije..
riba to je sprej, ne traka, cisti sumpor dioksid u spreju za prskanje. o kakvoj traki si ti prical? tupka a di ti to imas, mozda u zoo-u u maksimiru..??
ma to ti je ona traka kaj se palila u bacvi da se zasumpori bacva, ne znam kak se to strucno zove (to smo delali prije svih tih sumpovina i kaj ti ja znam cega sad vec nema ).sigurno si to vidio(pa nisi BAS tako mlad )
stručno su se zvale žveplo )))
ovaj SO2 u spreju makar se dosta tesko nabavlja, mi smo ga imali na faxu, nabava iz Italije..ovo me jako zanima , njega bi spojio na tajmer tj u onaj raspršivač mirisa na bat. koji se naštima svakih 3,6,9,18...h da malo špricne u prostoruju ili u bačvu sa vinom? koliko ga izađe u jedinici vramena ili kako se uopće dozira...?