VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
06 Lipnja, 2026, 22:06:21

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  Svaštara
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 100 Dolje Ispis
Autor Tema: Svaštara  (Posjeta: 605534 puta)
Agroteka
Mlađi novak
*

http://www.facebook.com/AgroArt

Email
« Odgovor #870 na: 16 Listopada, 2012, 21:46:09 »

Ugljan!
Evidentirano

Agroteka
Mlađi novak
*

http://www.facebook.com/AgroArt

Email
« Odgovor #871 na: 07 Studenoga, 2012, 09:53:48 »

Pitance: jel ima neko zainteresiran da bude biskup za martinje??
Evidentirano

Podrumar1987
aktivni član

Zagorje-Vinogorje Klanjec

Email
« Odgovor #872 na: 08 Studenoga, 2012, 18:29:57 »

Posljednih mjesec dana poslao sam sigurno 15 molbi i životopisa za posao. Ali nisam dobio niti jedan odgovor ili odbijenicu. Barem bi iz kulture mogli poslati odbijenicum. Jednostavno više ne vidim izlaz iz ove situacije, kak za sebe tak i za moju generaciju koja je na burzi. Uopće nema veze dali si bez srednje škole, sa srednom ili fakultetom posla jednostavno nema. :(
Evidentirano
Mc Ozy
aktivni član

Marija Bistrica

Email
« Odgovor #873 na: 08 Studenoga, 2012, 19:16:21 »

Desi mi se lapsus neki dan u ambulanti. Zamolim sestru da mi izmjeri sumpor. Ne zato što je razrogačila oči, nego sam odmah skužio grešku i popravim se - šećer. Ali dok mi je mjerila padne mi na pamet da bi si možda sam mogao izmjeriti - refraktometrom. Kad probam, javim rezultat!
Evidentirano

46.086344, 16.117566
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #874 na: 08 Studenoga, 2012, 21:32:36 »

Posljednih mjesec dana poslao sam sigurno 15 molbi i životopisa za posao. Ali nisam dobio niti jedan odgovor ili odbijenicu. Barem bi iz kulture mogli poslati odbijenicum. Jednostavno više ne vidim izlaz iz ove situacije, kak za sebe tak i za moju generaciju koja je na burzi. Uopće nema veze dali si bez srednje škole, sa srednom ili fakultetom posla jednostavno nema. :(

http://www.t.ht.hr/posao/HR-o-nama-ljudski-resursi-zaposlenja-pocetna.asp

Otvoreni natječaji

Stručnjak za korporativnu strategiju

Stručnjak za on-line marketing

Stručnjak za razvoj informacijskih sustava

Stručnjak za IT mrežu i infrastrukturu
Evidentirano
Podrumar1987
aktivni član

Email
« Odgovor #875 na: 08 Studenoga, 2012, 21:36:44 »

http://www.t.ht.hr/posao/HR-o-nama-ljudski-resursi-zaposlenja-pocetna.asp

Otvoreni natječaji

Stručnjak za korporativnu strategiju

Stručnjak za on-line marketing

Stručnjak za razvoj informacijskih sustava

Stručnjak za IT mrežu i infrastrukturu

To ovako izgleda kao prilika, ali za svako radno mjesto se bude javilo preko 100 ljudi tak da su šanse za posao mizerne.

Ovako izgleda popis poslova za moju županiju. Pola poslova je stručno osposobljvanje bez zasnivanja radnog odnosa.  

Prema poslovima koji se najviše traže može se zaključiti da država duboko tone. Traži se samo učitelji i medicinska struka po toplicama i staračkim domovima. Kad bi bila potražnja za strojarskom, elektrotehničkom, garađevinskom i agronomskom strukom onda bi se moglo reći da se nešto radi...
Evidentirano
Podrumar1987
aktivni član

Email
« Odgovor #876 na: 09 Studenoga, 2012, 23:06:22 »

Dali ima ovdje netko tko se kuži u građevinu?

Cura mi je na poklon dobila kikend kuću, nije baš bajna ali poklonjenom konju se ne gleda u zube, za mene ona predstavlja samostalnost. Mene zanima jedna stvar. Zidovi  na katu su ređeni od betonskih kvadri a ne od cigle, sa vanjeske strane se nalazi obična fasada, ukupna debljina zida iznosi 35 cm. Moje je pitanje dali bi imalo smisla vanjske zidove sa unutarnje strane opzidati sa 5 cm siporeksa ili izolirati sa 5 cm kamne vune i na to staviti knauf?  ???

Pošto su zidovi rađeni od betonskih kvadri strah me je od prevelike vlage i slabe izolacije.
Znam da jer najbolja izolacija ona sa vanjske strane zida ali možda i ovo pomogne.
Evidentirano
pirou
Novak
**

Ðurđevac

Email
« Odgovor #877 na: 10 Studenoga, 2012, 08:28:10 »

Efekt termoizolacije puno manji ako se stavlja iznutra, također bude došlo do kondenzacije vodene pare na sloju beton-termoizolacija.
Zbog toga moraš saviti parnu branu(pvc folija)s unutarnje strane na betonski blok kako vlaga nebi prodrla u termoizolaciju.
Problem je kaj ti sad vlaga (vodena para bude ostajala u betonu).
Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #878 na: 10 Studenoga, 2012, 09:59:41 »

To ovako izgleda kao prilika, ali za svako radno mjesto se bude javilo preko 100 ljudi tak da su šanse za posao mizerne.

....

Mislim da se ne treba s tim opterećivati, treba se prijaviti za radno mjesto za koje smatraš da imaš najviše šanse i kompetencija i probati...jbga kao i loto ako ne igraš ne možeš ni dobiti a ako igraš šanse su ti male ali ih ipak imaš.... - karikiram  ;)
Evidentirano
Koshpa
Administrator
zlatni član

Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I

WWW Email
« Odgovor #879 na: 10 Studenoga, 2012, 18:49:32 »

Svim vinarima i ljubiteljima dobro vina zelim sretno i veselo Martinje!

Evidentirano

Podrumar1987
aktivni član

Email
« Odgovor #880 na: 10 Studenoga, 2012, 20:36:32 »

Efekt termoizolacije puno manji ako se stavlja iznutra, također bude došlo do kondenzacije vodene pare na sloju beton-termoizolacija.
Zbog toga moraš saviti parnu branu(pvc folija)s unutarnje strane na betonski blok kako vlaga nebi prodrla u termoizolaciju.
Problem je kaj ti sad vlaga (vodena para bude ostajala u betonu).

To sam si i mislio. Možda je onda bolje bez izolacije, nije to veliki prostor pa ga nije problem grijati. Tu jednostavnog rješenja ne postoji. Svaka čast kaj se poštovata struka i korislile betonske kvadre na katu.... ???
Evidentirano
Koshpa
Administrator
zlatni član

WWW Email
« Odgovor #881 na: 12 Studenoga, 2012, 11:08:27 »

http://zpgastro.bloger.index.hr/default.aspx svakako za procitati ;)
Evidentirano

gabro
Novak
**

Email
« Odgovor #882 na: 12 Studenoga, 2012, 19:01:39 »

http://zpgastro.bloger.index.hr/default.aspx svakako za procitati ;)

Pročita sam od rići do rići,ajde molim te komentiraj,zanima me na šta si najviše revoltiran?
Evidentirano
Koshpa
Administrator
zlatni član

WWW Email
« Odgovor #883 na: 12 Studenoga, 2012, 19:11:41 »

Nisam uopce revoltiran, ne znam zbog cega bi bio revoltiran?  ::)
Zanimljivo mi je tako nesto citati iz insajderske perspektive, dakle nekoga tko dobro zna sta se desava po nasim restoranima iza pulta. ;)
Evidentirano

gabro
Novak
**

Email
« Odgovor #884 na: 12 Studenoga, 2012, 21:46:16 »

Nisam uopce revoltiran, ne znam zbog cega bi bio revoltiran?  ::)
Zanimljivo mi je tako nesto citati iz insajderske perspektive, dakle nekoga tko dobro zna sta se desava po nasim restoranima iza pulta. ;)

Mislio sam da imaš neki komentar,evo ja ludim zbog ovakvih stvari,ovakvi ljudi u ugostiteljstvu nas uništavaju i nas i ugled svih onih poštenih ugostitelja koji se ovim poslom bave iz ljubavi i normalno zarade ali prvenstveno iz ljubavi.
Garifula (gazdu restorana) osobno poznajem i malo je večih hoštaplera u poslu od njega!
Isto tako me nerviraju njihove marže od tri do četiri puta više nego je cijena osnovnog proizvoda,ljudi to će nas uništit u svim poslovima ne samo u turizmu,o ovome smo već debatirali ali nikad nije na odmet opet spomenuti.
Radio sam par godina po restoranima i hotelima i ovoga prije nije bilo u tolikoj mjeri,dok je sada utrka za zaradom počela sve više rušiti rejting našeg turizma opčenito!

Jedna zanimljivost:prije par godina je izašlo u novinama(nemogu se sitit kojima)najskuplja večera ikad naplačenana ovim prostorima bila je u garifula negdje oko 800000 (slovima:osamsto tisuća kuna)!!!!!!!

Evidentirano
 Str: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 100 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!