Je, malo bih pazio s tim slikama jer za branje gljiva trebate dozvolu, i s njome maksimalno dva kilograma!
znaći ovo tvoje mi zovemo Sunčanice,i danas sam ih baš imal pohane za većeru.I one rastu trenutno ko lude,osim kaj ne znam a se zakon odnosi i na njih ili ne?
Pa kad svi ti zakoni izlaze,ja to niš ne stignem ulovit.A gdje je to objavljeno,jer ja sam to čul onak pričati po selu?Iako mi to nema veze s ničim jer ionak buju propali i kaj onda ko ima od toga
Ja berem i tamanim već tjedan dana poljske pečurke po vinogradima i travnjacima. Svaki drugi dan nova košarica.
a cuj, to sta ti ne znas za neki zakon ili pravilo to te ne oslobada odgovornosti jer naravno da nitko ne zna i ne moze znati to sve, pa cak i oni koje se time bave ali jebiga, duznost ti je znati zakone..i meni je to isto glupo ali taj zakon nisam nigdje niti vidio niti procitao pa bih molio upucenije (Omnibus?) da stave neki link gdje se to moze vidjeti..
i meni je to isto glupo ali taj zakon nisam nigdje niti vidio niti procitao pa bih molio upucenije (Omnibus?) da stave neki link gdje se to moze vidjeti..
Buduži da su razlozi ekološke prirode, očekujem od Ivana da svoje viškove podijeli nama ostalima i ubuduće bude glasnogovornik pravilne gljivarske prakse