evo te famozne galiceve etikete! mislim, etiketa mi se svida, ok je, vidi se da je ipak radio netko ko ima smisla za dizajn i etiketa je apsolutno prepoznatljiva ali da je netko drugi mogao to odraditi, naravno da je ali je stvar u ideji.. jedino bas ne kuzim sto bi ova sara trebala predstavljat.. jel to kao neko stilizirano G kao galic ili koji vrag..
Ivane vrhunska je ona etiketa koja privuce i zadrzi pogled to bude pozeljna kupcu, ne jednome vec mnostvu kupaca
jep ...ove "šare" kako Ivan kaže predstavljaju slovo G...evo kak to zgledajedino kaj na ovoj slici od Ivana ne valja je kapica koja je u stvarnosti crne boje...
sve je to meni jasno prijatelju ali tko je taj ko ce reci da je ona vrhunska, koji su to kriteriji, gdje pise kako mora izgledati vrhunska etiketa i po kojim principima treba biti napravljena i zasto npr. ona od Koshpe nije vrhunska a ova od brukete & zinica kao je..!? to ima vise veze sa samom idejom nego sa grubim dizajnom jer sta dizajner moze vise napraviti u npr. corel drawu od Koshpe, program je program, ideje su bitne..
Vinopija koliko košta jedan projekt"ETIKETA" od ideje,dizajna do izrade.?
Zapravo, puno je zahtjevnije designeru napraviti tzv "zdravoseljačko" rješenje, negoli neku elegantnu fancy varijantu :-)
plus tisak jel oko 10 000 kn.Meni su etiketu radili dečki iz zagreba vrlo je jednostavna samoljepljiva i po sredini je zlatotisak imena, koštala me 2000 komada 1200 kn tako da su tvoja profesionalna rješenja pre pre skupa ali naravno tko voli nek izvoli.kutija za boce 1/1 sa tiskom 3,50, 2/1 sa tiskom 4,00, 3/1 sa tiskom 4,50 kn i to mi je odradila firma koja se bavi isključivo kartonskom ambalažom
Upravo to! Pogledaj razliku Enjingijeve etikete i ove Galićeve... B&Z je praktički uzeo font, stilizirao ga malo i to je to...praktički posel gotov za sat vremena... istina treba te puknut ideja za tako nešto...A Enjigijeva etiketa možda je starinska, dosadna, ali je puno teža sa složit od ove, a cijenovno puno jeftinija...He he...
orlando jel se radi o onoj etiketi koja je na boci tvoj bijelog pinota sto si mi poklonio sad u nedjelju..? gdje si radio kartonske kutije?