Zagorci, pak ste na udaru Nema snijega do Zagorja! Pada, te pada, pobjegao sam iz Zagorja subotu navečer 24h, 3 sata vožnje do Podravine kad je počelo, bjež iz Zagorja dok možeš
Čak promet u glavnom gradu Zagreba nefunkcionira kako spada, mogu si misliti kak je onda izvan Zagreba.
Prašilo je dobro danas ujutro, dok sam krenuo po namirnice u Pitomaču. 60 km/h! Prvi veći zavoj, vidim drugi auto u grabi, ja na letnjim gumama, mislim čista bude magistrala, podravska, no isti drek. Ne voze ni ovi sa zimskima prebrzo, phh, mećava Kocka, uspio sam, sad mogu napiti se
Mislim da bolje kod nas funkcionira nego u ZG,kod nas u provinciji prodje ralica i nagura ti snijeg u dvoriste,onda ga izlopatas,a ne znam kamo ga u ZG nagura pokraj milijun parkiranih auta na cesti ,iako smo natrpani snijegom,na cesti nema auta parkiranih svugdje,definitivno se ne bi mijenjao za ZG,valjda bi dobil slom zivaca
Pitaj za Aleju Bologne prema Zapr.. i Krapinskom mostu
Koliko sam upućen voćkicama i vinogradu nebi trebao snijeg štetiti, jer je snijeg na neki način "toplinski izolator" protiv jakog smrzavanja pupova.
Ajd, daj zajebavaš malo! SAS!
Tak bi trebalo biti,da je snijeg ostao na grancicama,kod mene je sve vjetar skinuo,nema ga ni grama