Dva i pol sata jučer čistio! Ajd padala je jučer kiša, no sav sam se namočio. Novih 5 cm snijega, no ništa strašno od prije dana dvadesetke!Zagorci, di ste mi je Pišite i lopatajte
Evo sam gleda prognozu u četvrtak ga zovu i na otocima molin boga da nebude ka lani 5 dana totalnoga kaosa,srića pa sam na defendera stavi kramponke
Hehe,ajd da se i vi dolje malo zabavljate,vidis kak mi na kontinentu uzivamo
Vi ste na to navikli a u nas je čisti kaos!!!!!!!!!
Čistio od jutra,a sad opet pada i to tak debeli i gusti za popizdit.Sad ga ima vec prek 50cm sigurno.
di si ti?
Ma navikavajte se lagano,sutra u ducan po lopate vjerojatno bude i gradonacelnik Splita rekao kakvu pametnu uz nadolazecu kataklizmu,ispricavam se tebi jer ti tu sigurno ne spadas,ali moral sam jezik protegnuti
Ja sam danas očistio nove količine. Htio malo protresti voćke i živicu, ali nemreš ti do njih. Snijeg je doslovce do jaja. Sad sam napravio mjesta za novi, ali je problem ako opet padne kamo s njim. Veli žena da bi to trebal znati. Fučkaš znanje ako je preveliki. Na to ona, da nikad nije preveliki ! O jbt !
Ja sam ti na pol puta između Vrbovca i Zeline,al na bregu malo.Spustil se danas snijeg i padal dva sata pa ima novih par centimetara.Celi dan cistim i to najviše oko plastenika,prvo srušim snijeg s folije,a onda to treba sve odbacat na stranu.