Upravo je otvorena MoslaVINA 2011 u Kutini. Izlozba je ove godine sajamskog karaktera i traje sve do nedjelje.Poznati su rezultati izlozbe u Zelini, ali jos nisu na webu. Mi smo dobili srebro za rajnski '09 (82 boda) i broncu za grasevinu '10 (78 bodova)
Danas zavrsena MoslaVINA 2011. Kaj reci, kvaliteta izlozbe je porasla, a ljudi je bilo totalno malo. Vina? Puno losija nego proslih godina (ocekivano), puno puno neopravdanih zlata. Od skrelta, najbolji mi je bio Miksin (17,4) a nije dobio zlato. Rajnski su mi svi bili losi, a poprilicno su dobro ocijenjeni. Od crnih vina mi je odlicna bila crna kupaza iz 2007, mislim da se covjek zove Jakub iz Brodskog stupnika. Uz Miksin Sauvignon najbolje vino izlozbe.Odlicna je bila degustacija od Florijanovica, definitivno nesto novo za Kutinu.
Istina. bas me zanima kaj je tebi najbolje sjelo? Skrleti su meni svi poprilcno losi i uopce se ne vidi neka poveznica (osim slabasnog tijela) izmedju svih visoko nagradjenih. Svi jos lutaju
Miksin sauvignon ti je kupljen od Malog Mihe. Si probao Jelancicev Zweigelt? Pre pre dobar je. Takodjer grozdje kupljeno u Baranji. Ugl. koliko sam prosle godine bio fasciniran sa poprilicnem brojem vina, toliko sam ove godine razocaran.