prijedlog možda je dobar...ali ima manu Kaj ako ja napravim 700 litara škrleta i po tome sam hobist, a ti radiš 6000 litara škrleta i ti si profić... i desi se da je moje vino bolje od tvojega...? tvoja medalja je jača jer si profič...
Ivane i Južnjak najbolja ocjena za vaša vina je zadovoljstvo vaših kupaca. Ja sam dobio dosta zlata, i na nivou udruge ,grada i županije i šta mi to znaći(možda malo zadovoljstva), kod mene ljudi dolaze u podrum probaju vino iz svih tankova i sami kažu šta žele, i svaki ti još dovede nekoga na degustaciju. kad ljudima daš da sami biraju oni su najzadovoljniji i ponovno dođu. Meni je najveće zlato kad ti dođe kupac i uzme 1000 lit u komadu.
ORL@NDO - Vincekovo će se održati 22.01.2010 god u Štakorovcu - jel to možda ne Stančiću? Znam neke odozgo!Kod na s u M. Bistrici, standardno. Ko neki dan na TV. Udruga, limena glazba, tamburaši, folklor,kuburaši, narod. Okupljanje na Trgu u 13 h, potom pješke na breg prema Vinskom Vrhu, do kiparske kolonije-park drvenih skulpturaŠpek, šunka, kobase, kotlovina. Svaki donesemo po par litri vina i sve ide u jedan manji inox. I opleti !
Stančić je selo prije Štakorovca...ali u principu to je to... zakaj pitaš? Koga znaš?
Jožu iz elektre, Branka iz bolnice, Bastalca, Generala, jednu gospođu s br. 57.,uglavnom onaj dio od ulice Bašćine, prema ul. Top, prema Hrebinečkoj strani.
22.01.2010. - 24.01.2010. VIROEXPO 2010., Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Virovitica
prednosti učlanjenja u UVVVF.