Čestitke od ekipe Vinoteke!
27. 11. 2009. - 28. 11. 2009. The Regent Esplanade Zagreb4. međunarodni festival vina i kulinarstva Radno vrijeme je od 11-20 h, bit će oko 200 izlagača iz Hrvatske i inozemstva...http://vino.com.hr/Nadam se da se vidimo i da ćemo zajedno otići...
jnix, hehe, vidim da si jos pod "dojmom".. jer ne kuzim sta bi ovaj tvoj post trebao znaciti..
jnix, zato treba znati sta treba probati, evo ja krecem za pola sata.. javim dojmove sutra.Moslavac, zato ja upravo idem ranije, da stignem obici sve sta me zanima.. hehe, ja takoder idem sa notesom.. ja dosta toga pijem i probam kroz godinu, sta kupim privatno, tako da uglavnom dosta znam koja me vina ili proizvodaci zanimaju i gdje cu se zadrzati duze a gdje necu uopce doci. npr. kod krauthakera necu doci, od nasih samo mozda kod svojih moslavaca ako su tamo, da ih pozdravim, Korak, Coronica, kakav bolji plavac i to je to. idem kod slovenaca, kod vino.hr, vivata, kult dioniza.. ima svega samo treba prije napraviti selekciju i ne treba ici doslovce od standa do standa i piti sve sta nude i onda si nakon 4. stola pijan! ps. klinka i zdjelarevic su smece a ne vinogradarsko vinarska proizvodnja..
ps. klinka i zdjelarevic su smece a ne vinogradarsko vinarska proizvodnja..
pa valjda je cilj probavanja onoga što ne poznaš, jer po tebi; ideš samo piti ono što već znaš da je dobro Ovakve izjave i riječnik ne dolikuju jednom, možda budoćem vrhunskom proizvođaču , naglasak na možda, premlad si da daješ olako takve izjave ,prvo moraš nešto imati iza sebe pa onda ćeš znati i cijeniti neke nakane i poslovne-proizvođačke poteze vinara...