34. INOVA od 11-15. 11. međunarodna izložba inovacija... na Zg velesajmu. bit ću tamo pa dojdite kušat vina od mog sponzora za suvenire.. Vinarija "Miklaužić", prezentacija INOX PIPE , te naravno i "VINSKO RAČUNALO"...mislim da ću jedini imati proizvode za vinarstvo, baš me zanimaju reakcije izlagača i ocjenjivača, sigurno će svi dojti do mene radi vina , ak ništ drugo
Moslavac,ove cure,vidim ih u klijeti,ali ne vidim da je koja lopatu držala,u čemu je fora
bum probal danas popodne na poslu nekaj smislit pa ti posaljem veceras,a mores i nekaj iskoristit od vec dosad napisanog ak ti se kaj cini prigodnim
Dečki, danas nastavak martinja u vatrogasnom domu, a sutra kod mene (u drugom vinogradu)...budu slike i od ovih fešti
jel to od Udruge Skrlet? dobio danas pozivnicu ali nisam mogo doc. sazno sam prekasno a i bit ce policije ko blata a jos se treba i dovest nazad doma do Ivanica (iz Popovace) a sigurno ne bi pio vodu.. tak da bolje nisam ni iso.
upravo sam se vratio sa Martinja od Škrleti , bio mali samo da ih pozdravim jer sam išao iz ZG , i nije bilo pol. na cesti do mene kroz sela , čudno , a ja se bojao popiti