Inače da se pofalimo , Mosalavac i ja smo pošteno odradili kušanja svih Portugizaca i to par puta u Petak na otvarnju , sa lijepim dojmovima nakon razgovora sa par enologa i sa skoro svim izlagačima , jer nije bilo gužve tako da se je moglo na miru obići svaki štand, imali smo par dobrih primjedbi na neka vina , ali su to neki i uvažili i na taj način ,pošto smo bili među prvima kušačima , smo im pomogli tako da isprave neke greške u posluživanju istog mladog vina, najme bile su greške što su neki stavili-ulili vino u dobivene prezentacijske drveni bačvice i na taj način degradirali svoje vino , a poslije su točili izravno iz svoje donešene ambalaže... još će se i mladi kolega nadovezati sa detaljima...Ja sam imao male prezentacije svog VR-a i ugodno se iznenadio na pomoći od vrsnih enologa (Brkić, Haramija) na potpori kod animacije ostalih izlagača...Slikali se nismo , ali mislim da je našto bilo na OTVu kroz njihove raportaže i vijesti...
hehe, prijatelju da vidis moju vozacku otraga, 4 stambilja zabrana upravljanja b kategorijom u roku trajanja 3 mjeseca..
Kakva su vaša iskustva sa time?