Ne rade pod zemljom vec se najcesce skrivaju po supljinama u drvecu, rolet kutijama, krovovima itd..
Kako si to Koshpa slikao, ili se usudio slikati. Sigurno si imao spraya u jednoj ruci za svaki slučaj. Stršljeni, mamak i ljepilo za miševe, idu svi jedni na druge jer se dozivaju.
Dobra ideja! Kaj staviti za mamak?
Ovi naši stavljaju par kapi meda,nego kad smo već kod ovoga primjetio sam da idu ko ludi na sirovo meso,ribu i sl. zanima me kako bi bilo zatrovat meso sa nekim insekticidom i pobacat po vinogradu,nevjerovatno je da šnicel nestane u jednom danu?
Meni su se ove godine nastanili u dimnjak na kući,koji trenutno ne koristim.A bilo je frke s njima,a inaće i ja ,kad ih uoćim namažem dugu batinu ljepilom i gurnem im pred ulaz,..polove se svi do jednog.Samo treba očistit batinu s vremena na vrijeme i namazat novim slojem ljepila.A i Raid ih potamani,kao i ose,ukoliko imate mogućnost dosegnut ih.
Ma, nemoj trovati meso, otrovat ćeš sve živo u okolici, pse, mačke i druge beštije, netko će te prijaviti još jer si im ljubimca otrovao. To se skuži. Faciron je idealni za potop mamka, ako je dostupan u apoteci. Ali, to nije za stršljene, to je za štakore i miševe!