Ako želi vino kakvo si ti naveo onda je to definitivno vino " ®DREPÆEVA KRV " koje je uz Iločki traminac služeno na ustoličenju kraljice Elizabete II. u 19. stoljeću. U Konzumu imaš za nekih 25 do 30 kuna u ponudi litricu ili buteljicu od 0,7 lit. navedenog vina. Uzmi buteljicu jer je vino nešto bolje ali i otmjenije. Vjeruj mi nećeš se crveniti ako voli slatkasta crna vina, a malo je para u igri. Inaće ®drepčeva krv je kupaža više sorti crnog vina, a neke legende kažu da se ta vina bistre upravo ®DREPČEVOM KRVI te da odatle i dolazi sami naziv vina.
hito sam mu preporuciti ipak nesto malo ozbiljnije i kvalitetnije nego zdrepcevu krv, to piju klinci u parku na klupicama..
Dećko je tražio vino do 50 kuna, i mišljenja sam da neće naći bolje slatkasto crno vino od buteljice koju sam mu preporućio ( naravno u rangu do 50 kuna ). Inaće to vino nije neozbiljno već jedno od najboljih u svom cijenovnom rangu ( bez obzira što nije naše ). Očito je tebi neozbiljno svako jeftinije vino .P.S. klinci većinom piju ribara po 11,49 kuna ili venus za 15 kn. , a buteljice neznaju niti otvoriti.
BURN! Ja i dalje stojim pri svom prijedlogu - Bobnjar Visnjevina
Ma ima ih. Bio sam u Plodinama i imaju 2-3, svi su redom iz Istre, a proizvodjace nisam upamtio.