Ljudi gdje nabaviti Grasevinu Goldberg iz 2006.
zasto bas iz 2006!? mislim da im je to bila prva berbe te posebne selekcije ali ako zelis imas je u Vrutku u Zagrebu ali berba 2008, kosta 135 kn.
ha. čuj, ova iz 2006 je koštala preko 180 kn, dobila je i sjajne pohvale od decantera... možda zato osobno ju nisam pio, ali ovu iz 2008 jesam.
Nije za mene, pitao me frend iz Rijeke gdje bi to mogao naci.
josipvu, sve ok ali ja ne bi nikome poklonio zdrepcevu krv a najmanje ne curi, makar to vino kostalo i 100 kn. nije stvar u cijeni nego u kvaliteti i posebnosti vina. ja ti garantiram da ne bi mogo skuziti razliku izmedu zdrepceve krvi i nekog drugog makedonskog slatkog vina za 15ak kn jer je i jedno i drugo industrijski i masovni nacin proizvodnje a pravo vino se tako ne radi. ja ga osobno ne bi nikome poklonio, eto toliko..koshpa, a di ga nades sa zutim muskatom.. to je izuzetno rijetko sortno vino inace a kamoli ako si samo ogranicen na markete u Kutini..!? ja ga ne mogu izmisliti i napamet se sad sjetiti zutog muskata iz konzuma.. ajd ti malo prosetaj po tim marketima i vidi da li uopce imaju kakav zuti muskat pa ti meni reci ciji i kakav a ja cu ti reci jel valja probati ili izbjegavati.. ok? nisam probao to vino, pa nisam ja butkovic covjece..
Zanima me preporuka za vino Viognier do 70kn za butelju. Isto tako i za neku nasu Vugavu.
Some people believe that the vine originally was brought to France by the Roman Emperor Probus from the Dalmatia region where it is now cultivated under the name Vugava bijela
Viognier is a low-moderate vigorous vine, but it can be productive under vigorous conditions
According to Craig Williams, winemaker at Joseph Phelps Vineyards, Viognier contains floral compounds (called terpens) that are also found in Muscat and Riesling. So, think of the most wonderfully aromatic Muscat or Riesling you've ever encountered, then concentrate and double that perfume and you have Viognier.