Ok, svak ima svoje viđenje. No velim bilo bi zanimljivo da neko danas isprofilira te likove ili njihove nasljednike i to snimi.
Uploaded with ImageShack.us
ja mislim da to ne bi bilo najbolje jer je danas nemoguce napraviti nesto iole slicno originalu! od samih glumaca/likova, govora, vrhunske glume koja gotovo da i nije gluma jer kad gledas imas osjecaj da je dokumentarac.. iako se slazem da danas ima masu tih starih old school likova po selu sa istom filozofijom i mentalitetom.. ja ih znam podosta, cak i boljih od ovih u gruntovcanima!
Nisam ni mislil kopirati original. Ali zamisli, zadržati neke likove s glumcima koji su još živi, ubaciti nove, kao djeca porasla, pa sukob generacija, zamisli Dudeka u informatičkom dobu, zadelal nekavu hižicu, čudi se svemu i svačemu, pa Cinoberov Ivek, Martinova krčma caffe bar, došla i droga, Gruntovec se izgradil, izbori, stranke, poticaji, muljaže...ima tu prostora !
mozda bi moglo proci ali mislim da to danas ipak ne bi bilo toliko zanimljivo kao sto je bilo onda u originalu ali dobra ti je ideja. postoji samo jedan problem jer su gotovo svi glavniji likovi umrli, koliko znam jedino su jos dudek (martin sagner) i regica (smiljka bencet) zivi, od ostalih nema nikoga..
primi se ti pisanja scenarija, više buš zaradil nek v gurica
Kolko znan i dudek nije među nama.
vjerovali ili ne dudekovi sinovi imaju 20ak godina i treniraju rukomet u ivanic gradu! ja nisam mogel vjerovati.. a poprilicno sam siguran da je dudek jos uvijek ziv!