VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
07 Lipnja, 2026, 20:36:52

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  TV emisije, filmovi, TV serije,...
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Dolje Ispis
Autor Tema: TV emisije, filmovi, TV serije,...  (Posjeta: 62336 puta)
Mc Ozy
aktivni član

Marija Bistrica

Email
« Odgovor #75 na: 25 Siječnja, 2011, 15:10:53 »

Ok, svak ima svoje viđenje. No velim bilo bi zanimljivo da neko danas isprofilira te likove ili njihove nasljednike i to snimi.
Evidentirano

46.086344, 16.117566
Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #76 na: 25 Siječnja, 2011, 15:21:50 »

U svakom podravskom mjestu i šire doista postoje takvi likovi i dan danas -  dudeki, regice, presvetli i cinoberi itd.
Da ne velim da sigurno imate međaša istog karaktera kao jednog od tih likova, morate ga imati ;D.
Oni su u našem društvu i mentalitetu. Svaki put kad gledam tu seriju, uvijek nekakvu novu paralelu uočim. Genijalno.
Baš svaka epizoda je gušt za gledati, od one gdje dudeku zgaze kokoš, pa dok dođe nova konobarica u birtiju, dok dudek ide u Njemačku...itd. :)
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #77 na: 25 Siječnja, 2011, 17:33:08 »

Ok, svak ima svoje viđenje. No velim bilo bi zanimljivo da neko danas isprofilira te likove ili njihove nasljednike i to snimi.

ja mislim da to ne bi bilo najbolje jer je danas nemoguce napraviti nesto iole slicno originalu! od samih glumaca/likova, govora, vrhunske glume koja gotovo da i nije gluma jer kad gledas imas osjecaj da je dokumentarac.. iako se slazem da danas ima masu tih starih old school likova po selu sa istom filozofijom i mentalitetom.. ja ih znam podosta, cak i boljih od ovih u gruntovcanima! ;D
Evidentirano

tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #78 na: 04 Veljače, 2011, 21:44:32 »

TOOOOOOO! Sutra na Doma Tv na večer "Thorn Birds" iliti po moji "sinfull padre" Richarda Chanberlain-a mogu gledati po tisućiti put, ko @Sinke Šeherzadu.
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
SINKE
Novigrad Podravski 46.070835,16.941015
aktivni član

MOČILE(KC) 46.176317,16.784009

Email
« Odgovor #79 na: 04 Veljače, 2011, 22:15:57 »

Uploaded with ImageShack.us ;D
Evidentirano

bolje umrijet od litre nego od kapi!!!
tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #80 na: 04 Veljače, 2011, 22:35:29 »

Uploaded with ImageShack.us ;D

a kaj si prešel na drugu stranu, ti se ezel dopada? Imaš prav, nije tak ni loš, ima lijepe oći.
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
Mc Ozy
aktivni član

Marija Bistrica

Email
« Odgovor #81 na: 05 Veljače, 2011, 12:49:07 »

ja mislim da to ne bi bilo najbolje jer je danas nemoguce napraviti nesto iole slicno originalu! od samih glumaca/likova, govora, vrhunske glume koja gotovo da i nije gluma jer kad gledas imas osjecaj da je dokumentarac.. iako se slazem da danas ima masu tih starih old school likova po selu sa istom filozofijom i mentalitetom.. ja ih znam podosta, cak i boljih od ovih u gruntovcanima! ;D
Nisam ni mislil kopirati original. Ali zamisli, zadržati neke likove s glumcima koji su još živi, ubaciti nove, kao djeca porasla, pa sukob generacija, zamisli Dudeka u informatičkom dobu, zadelal nekavu hižicu, čudi se svemu i svačemu, pa Cinoberov Ivek, Martinova krčma caffe bar, došla i droga, Gruntovec se izgradil, izbori, stranke, poticaji, muljaže...ima tu prostora !
Evidentirano

46.086344, 16.117566
tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #82 na: 05 Veljače, 2011, 13:44:15 »

Nisam ni mislil kopirati original. Ali zamisli, zadržati neke likove s glumcima koji su još živi, ubaciti nove, kao djeca porasla, pa sukob generacija, zamisli Dudeka u informatičkom dobu, zadelal nekavu hižicu, čudi se svemu i svačemu, pa Cinoberov Ivek, Martinova krčma caffe bar, došla i droga, Gruntovec se izgradil, izbori, stranke, poticaji, muljaže...ima tu prostora !

primi se ti pisanja scenarija, više buš zaradil nek v gurica
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #83 na: 05 Veljače, 2011, 13:46:49 »

mozda bi moglo proci ali mislim da to danas ipak ne bi bilo toliko zanimljivo kao sto je bilo onda u originalu ali dobra ti je ideja. postoji samo jedan problem jer su gotovo svi glavniji likovi umrli, koliko znam jedino su jos dudek (martin sagner) i regica (smiljka bencet) zivi, od ostalih nema nikoga.. :'(
Evidentirano

gabro
Novak
**

Email
« Odgovor #84 na: 06 Veljače, 2011, 13:00:36 »

mozda bi moglo proci ali mislim da to danas ipak ne bi bilo toliko zanimljivo kao sto je bilo onda u originalu ali dobra ti je ideja. postoji samo jedan problem jer su gotovo svi glavniji likovi umrli, koliko znam jedino su jos dudek (martin sagner) i regica (smiljka bencet) zivi, od ostalih nema nikoga.. :'(

Kolko znan i dudek nije među nama.
Evidentirano
Mc Ozy
aktivni član

Marija Bistrica

Email
« Odgovor #85 na: 06 Veljače, 2011, 13:35:14 »

Da bez 4-5 originala to ne bi išlo ! Jedino stvoriti nove, ali to je već...

primi se ti pisanja scenarija, više buš zaradil nek v gurica

Nemam te talente i to traži vremena. Sav moraš biti u tome, ko pijan, a tek pripreme !? To bi možda mogel pajdo Riba. Svestrano je talentiran. Skupiti more viceva i burleski,sastaviti kompatibilne,  izvući likove, postaviti fabule za bar 10 epizoda. Prodiskutirati skicirano s određenim društvom, bar sto puta, korigirati, nacifrati, izbrusiti, dati nekolicini neutralnih na uvid, opet predelati po sugestijama...joj...posel za nekoliko godina. Ja bi tak. Netko valjda može to sve iz cuga i dobro napravi !
Evidentirano

46.086344, 16.117566
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #86 na: 06 Veljače, 2011, 14:39:32 »

Kolko znan i dudek nije među nama.

vjerovali ili ne dudekovi sinovi imaju 20ak godina i treniraju rukomet u ivanic gradu! ja nisam mogel vjerovati.. 8) a poprilicno sam siguran da je dudek jos uvijek ziv!
Evidentirano

tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #87 na: 06 Veljače, 2011, 15:06:49 »

vjerovali ili ne dudekovi sinovi imaju 20ak godina i treniraju rukomet u ivanic gradu! ja nisam mogel vjerovati.. 8) a poprilicno sam siguran da je dudek jos uvijek ziv!

Dudek je živ, a  oženil je punooo mlađu curu, mogla mu je biti kći. Našli su se u lovu. On je lovac negdje u Ivaniću i ona je tada, pa nisam sigurna, ali možda bila čak prva žena lovac u Hrvatskoj. Bili su na televiziji dok su im djeca bila mala, a mislim da i u jednom lovačkom vjesniku.
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #88 na: 06 Veljače, 2011, 15:09:35 »

Martin Sagner je 1932.godište i još je živ :D,nažalost Cinober,Imbra Grabarić,Besni nisu,Franjo Majetić (Besni) je sa Reljom Bašićom odigrao nezaboravnu ulogu u "Tko pjeva zlo ne misli" ko možda slučajno ne zna po mnogim anketama najbolji hrvatski film ikad, a kaj se tiče serije Gruntovčani reprizirana je 9 puta i ima kultni status,čak je sad uspjela dostići gledanost 1001 noći i Najboljih godina,a za ovu usporedbu ne znam jel bi se smijao ili plakao  ;D
Evidentirano

SINKE
Novigrad Podravski 46.070835,16.941015
aktivni član

MOČILE(KC) 46.176317,16.784009

Email
« Odgovor #89 na: 06 Veljače, 2011, 15:15:59 »

rođen je u Novigradu Podravskom ;)
Evidentirano

bolje umrijet od litre nego od kapi!!!
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!