VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
07 Lipnja, 2026, 22:54:41

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  TV emisije, filmovi, TV serije,...
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Dolje Ispis
Autor Tema: TV emisije, filmovi, TV serije,...  (Posjeta: 62347 puta)
SINKE
Novigrad Podravski 46.070835,16.941015
aktivni član

MOČILE(KC) 46.176317,16.784009

Email
« Odgovor #60 na: 25 Prosinca, 2010, 22:20:06 »

upravo pogledal "social network" predobar film ;) premda ne volim facebook
Evidentirano

bolje umrijet od litre nego od kapi!!!
Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #61 na: 24 Siječnja, 2011, 22:00:12 »

Netko je danas pustio Gruntovčane na HTV1, ne znam da li je to preslika današnje vlasti ili metafora, ali dobro je pogođeno i sve je to isto na sramotu trenutne državne vlasti :( :( :(!
Serija je snimana 70-tih godina i šta se promijenilo u međuvremenu, isti sistem, isti način vladanja, novo stoljeće :o
Jadni dudeki smo svi mi radnici,a "presvetli" i "cinoberi" državna uprava, direktori i vlast.
To je tako očito... 8)

Gruntovčani su mi najbolja hrvatska serija, pola sela prepoznam u njima kao i većinu funkcionera na širem zadatku ;D
Školska lektira svakako 8)

Evidentirano

gabro
Novak
**

Email
« Odgovor #62 na: 24 Siječnja, 2011, 23:13:15 »

Netko je danas pustio Gruntovčane na HTV1, ne znam da li je to preslika današnje vlasti ili metafora, ali dobro je pogođeno i sve je to isto na sramotu trenutne državne vlasti :( :( :(!
Serija je snimana 70-tih godina i šta se promijenilo u međuvremenu, isti sistem, isti način vladanja, novo stoljeće :o
Jadni dudeki smo svi mi radnici,a "presvetli" i "cinoberi" državna uprava, direktori i vlast.
To je tako očito... 8)

Gruntovčani su mi najbolja hrvatska serija, pola sela prepoznam u njima kao i većinu funkcionera na širem zadatku ;D

Gruntovćani sela,malo misto otoka,velo misto grada, prije i sada!!
Evidentirano
Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #63 na: 24 Siječnja, 2011, 23:41:20 »

Da, tu su u tom rangu Velo i Malo misto, Smoje i Kerstner su bili genijalci  :)
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #64 na: 25 Siječnja, 2011, 00:09:21 »

To je tako očito... 8)

veliki sam fan gruntovcana i to mi je jedna od najboljih serija uopce, o nasima da niti ne pricam! ide svakim ponedjeljkom, jos 9 epizoda! 8)
Evidentirano

Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #65 na: 25 Siječnja, 2011, 08:37:20 »

Tko voli Gruntovčane,nek si "nabavi" i Mejaše,seriju od 7 epizoda sa istim glumcima i autorom.Serija je prethodila Gruntovčanima.Ak nekog zanimaju linkovi do serije nek mi pošalje pp  ;)
Evidentirano

SINKE
Novigrad Podravski 46.070835,16.941015
aktivni član

MOČILE(KC) 46.176317,16.784009

Email
« Odgovor #66 na: 25 Siječnja, 2011, 10:04:39 »

to su najbolje dve hrvatske serije :D
Evidentirano

bolje umrijet od litre nego od kapi!!!
kunic
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #67 na: 25 Siječnja, 2011, 10:11:32 »

a PROSJACI I SINOVI  ;)
Evidentirano

.... nikaj na svetu lepšega ni neg gorica kada rodi
Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #68 na: 25 Siječnja, 2011, 10:58:20 »

a PROSJACI I SINOVI  ;)
Uz ovu i prije navedene Gruntovčane,Velo misto,Mejaše,dodao bih još Naše Malo misto,U registraturi,Smogovce to su po meni najbolje hrvatske serije ikad snimljene  ;)
Evidentirano

francozbolt
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #69 na: 25 Siječnja, 2011, 12:42:18 »

Ja bi izdvojio Gruntovčane i Mejaše jer mi je taj kraj i ljudi dobro poznat. Što bolje upoznaš mentalitet tih ljudi, to više shvaćaš koliko su te serije genijalne.
Ti su likovi kao stvarni ljudi, a sama serija je poput dokumentarne emisije. Vrh vrhova naše produkcije. Eto, i moj avatar je inspiriran istom serijom. No nisam ni slika ni prilika Franca Ožbolt, iliti teteca Cinobera.
Evidentirano

"He who loves not wine, women and song remains a fool his whole life long "
tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #70 na: 25 Siječnja, 2011, 12:49:53 »

Zakaj danas nitko ne zna više niti poštanu seriju napravit?i . Film se gdje koji i zalomi, a ovo ostalo je katastrofa. Imitacije španjolskih prenemaganja, nikakav scenarij,a  i glumci. I oni koji slove za dobre glumce u tak nečemu se čovjek mora zapitati ko im je dal diplomu. A da o ovim jadnim sponzorušama koje se poajvljuju u takvim serijama ne govorim. Pitaj Boga kaj su morale napraviti da bi dobile tu ulogu, a onda se ne znaju ni poštano nasmijati, a kamoli kaj odglumiti. Stoje,šeću i glumataju, a u sebi milse : "Bravo, baš ma faca, kak sam lijepa da sam postala i glumica."
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #71 na: 25 Siječnja, 2011, 13:21:12 »

Ja bi izdvojio Gruntovčane i Mejaše jer mi je taj kraj i ljudi dobro poznat. Što bolje upoznaš mentalitet tih ljudi, to više shvaćaš koliko su te serije genijalne.
Slažem se i meni je taj mentalitet poznatiji nego onaj iz npr.Prosjaka i sinova ili Velog mista i zato su mi te serije draže,makar je vrhunska kvaliteta neosporiva i kod ostalih serija koje sam nabrojao po svom ukusu
Evidentirano

Mc Ozy
aktivni član

Marija Bistrica

Email
« Odgovor #72 na: 25 Siječnja, 2011, 13:28:05 »

Izdvojio bih i Besnoga kao poduzetnog i marljivog seljaka naprednijih shvaćanja. Danas bi možda bil HSS-ovac ili čak liberal. Tetec i Presvetli nesumnjivo HDZ. Martin i odbornik SDP, a Čvarkeš i ekipa iz krčme neutralni. Za njih su "si lopovi". Dudek ne bi glasal, osim ako ga Tetec ne bi obradil ili Regica " Draš idemo"! Mislim da vrijedi upozoritii na određenu slobodu govora i protesta, u idućim epizodama. Jasno protiv sistema i dogmi se nije smjelo. Kao ni danas, no nije sve bilo tako kruto kak se misli. Ha, bilo bi zanimljivo snimiti seriju GRUNTOVČANI DANAS, recimo ! Možda da scenarij napiše Ante Tomić, pa da mu neko kajkavizira dijaloge, ak ne kuži baš ovaj mentalitet !
Evidentirano

46.086344, 16.117566
Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #73 na: 25 Siječnja, 2011, 13:32:08 »

Zakaj danas nitko ne zna više niti poštanu seriju napravit?i . Film se gdje koji i zalomi, a ovo ostalo je katastrofa. Imitacije španjolskih prenemaganja, nikakav scenarij,a  i glumci. I oni koji slove za dobre glumce u tak nečemu se čovjek mora zapitati ko im je dal diplomu. A da o ovim jadnim sponzorušama koje se poajvljuju u takvim serijama ne govorim. Pitaj Boga kaj su morale napraviti da bi dobile tu ulogu, a onda se ne znaju ni poštano nasmijati, a kamoli kaj odglumiti. Stoje,šeću i glumataju, a u sebi milse : "Bravo, baš ma faca, kak sam lijepa da sam postala i glumica."
Istina,danas,izgleda svatko može biti glumac  :( ,fala Bogu na Internetu pa se ima kaj pogledati od stranih serija.Od domaćih serija bih izdvojio "Odmori se,zaslužio si" zbog Ive Gregurovića i Vere Zime jer su vrhunski glumci,kao i "Lud,zbunjen,normalan" zbog Mustafe Nadarevića,ostalo je za hrđavi top  ;D. Hrvatske,novije filmove uopće ne gledam iz istog razloga,a i u anketi u jednom filmskom časopisu o najboljem hrvatskom filmu,nažalost u top 10 nema mlađeg filma od 1970.Najbolji je "Tko pjeva,zlo ne misli" iz 1970,a tu su još i "Breza","U gori raste zelen bor","H-8" itd.,to se sa današnjim hrv.filmovima ne može uspoređivati  ;)
Evidentirano

tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #74 na: 25 Siječnja, 2011, 13:51:39 »

Besni dela on ti ne bi imal vremena za politiku. Tetec bi ti bil HSS, presvetli HDZ, a Martin i obornik isto HDZ, jer su sve komunjare 90 prešli u HDZ. Marin jer je star bi možda ostal u SDP-u.
Poznam i poznala sam stare HSS-ovce i tetec ti najbolje k tomu liči.
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!