Zaista sam u nedoumici čime ±pricat. Vrijeme je koma, dakle moći će se ±pricati tek u utorak taman pred pravu cvatnju. Tr±će mi je zdravo, nisam primjetio nikakvu bolest, ali planiram po±pricat sa cromosulom i rivalom tek preventive radi. Kaj vi mislite, jel je to dovoljno?
Zaista sam u nedoumici čime špricat. Vrijeme je koma, dakle moći će se špricati tek u utorak taman pred pravu cvatnju. Tršće mi je zdravo, nisam primjetio nikakvu bolest, ali planiram pošpricat sa cromosulom i rivalom tek preventive radi. Kaj vi mislite, jel je to dovoljno?
Quote from: krnjo on 03 Lipnja, 2006, 12:14:05Zaista sam u nedoumici čime ±pricat. Vrijeme je koma, dakle moći će se ±pricati tek u utorak taman pred pravu cvatnju. Tr±će mi je zdravo, nisam primjetio nikakvu bolest, ali planiram po±pricat sa cromosulom i rivalom tek preventive radi. Kaj vi mislite, jel je to dovoljno?Samo jedna stvar. Chromosul se ne smije mije±at s Rivalom! Točnije folpetom koji se nalazi u Rivalu, Mikalu, Forumu Star, Winneru. Pi±e na uputstvu za Chromosul 80.Kaj se prskanja tiče, chromosul je preslab za pepelnicu u ovim ki±nim uvjetima!
Pogledajte deklaraciju od Chromosula. Pi±e ne mije±ati s pripravcima na bazi folpeta. Sad jel je to ±tetno i koliko je ±tetno ne znam.
Da bi se znalo odgovor na to pitanje treba ući u temelje vinogradarstva!Zna se koliki je prosječan broj trsova po ha (4.000 na ha), a proučiti potro±nu svojih strojeva i uređaja za aplikaciju preparata je jako bitno.Onaj tko to zanemari ili misli da je nebitno dobiva na kraju rezultat o kojem sam pisao: poddoziranje sredstva, a na kraju "nije kriv " on nego preparat koji je "slab"!!!Kod pravilne primjene postoje posebne tablice koje s obzirom na propusnost dizne izračunavaju potrebnu brzinu prohoda.
bok,Dal ili se u praksi smije miješati Tilt sa Ridomilom. Hvala