Pozdrav!Sutra namjeravam pošpricati,naravno ak mi vrijeme dozvoli,danas pada kiša,sa Cuprablau Z+OleoUltracid 100EC,inače od prošle godine špricam po Chromosovom programu jer su me različiti savjeti po raznim poljop.apotekama izludili.Zanima me kak vi ostali špricate odnosno s kim se savjetujete ili tražite informacije po netu?
Quote from: Zagorac on 19 Travnja, 2006, 07:06:40Pozdrav!Sutra namjeravam po±pricati, naravno ak mi vrijeme dozvoli, danas pada ki±a,sa Cuprablau Z+Oleo Ultracid 100EC, inače od pro±le godine ±pricam po Chromosovom programu jer su me različiti savjeti po raznim poljop. apotekama izludili. Zanima me kak vi ostali ±pricate odnosno s kim se savjetujete ili traµite informacije po netu?a cuj, sve ovisi o tvom nasadu i o uvjetima koji vladaju, sorti, vremenu.. a u raznim poljoapotekama ces sigurno i dobit razne savjete jer danas ima sve vise proizvadaca pesticida i sad sve ovisi o tome koje programe zastite imaju, a te ce ti naravno i nuditi. ja uvijek kombiniram sredstva od raznih proizvodaca i pokusavam sto manje prskati. ove godine sam prskao vinograd od 300 panjeva samo jednom zasad i to samo crvenim uljem, dok mladi nasad nisam jos prskao, cekam da se otvore svi pupovi.
Pozdrav!Sutra namjeravam po±pricati, naravno ak mi vrijeme dozvoli, danas pada ki±a,sa Cuprablau Z+Oleo Ultracid 100EC, inače od pro±le godine ±pricam po Chromosovom programu jer su me različiti savjeti po raznim poljop. apotekama izludili. Zanima me kak vi ostali ±pricate odnosno s kim se savjetujete ili traµite informacije po netu?
Quote from: Ivan on 19 Travnja, 2006, 11:31:10Quote from: Zagorac on 19 Travnja, 2006, 07:06:40Pozdrav!Sutra namjeravam po±pricati,naravno ak mi vrijeme dozvoli,danas pada ki±a,sa Cuprablau Z+OleoUltracid 100EC,inače od pro±le godine ±pricam po Chromosovom programu jer su me različiti savjeti po raznim poljop.apotekama izludili.Zanima me kak vi ostali ±pricate odnosno s kim se savjetujete ili traµite informacije po netu?a cuj, sve ovisi o tvom nasadu i o uvjetima koji vladaju, sorti, vremenu.. a u raznim poljoapotekama ces sigurno i dobit razne savjete jer danas ima sve vise proizvadaca pesticida i sad sve ovisi o tome koje programe zastite imaju, a te ce ti naravno i nuditi. ja uvijek kombiniram sredstva od raznih proizvodaca i pokusavam sto manje prskati. ove godine sam prskao vinograd od 300 panjeva samo jednom zasad i to samo crvenim uljem, dok mladi nasad nisam jos prskao, cekam da se otvore svi pupovi.Slažem se,čuješ razne korisne savjete ali imao sam i negativna iskustva unatrag par godina kad sam dobio krivo sredstvo u krivo vrijeme,a kaj buš naučiš se pameti malo pročačkaš po Internetu i naučiš malo o tim preparatima,nego da pitam vidim da imaš stari i novi vinograd,ja sam hobist imam 400komstarog a i posadio sam još 100 ove godine,jel posebno špricaš stari i novi vinograd,mislim na preparate?
Quote from: Zagorac on 19 Travnja, 2006, 07:06:40Pozdrav!Sutra namjeravam po±pricati,naravno ak mi vrijeme dozvoli,danas pada ki±a,sa Cuprablau Z+OleoUltracid 100EC,inače od pro±le godine ±pricam po Chromosovom programu jer su me različiti savjeti po raznim poljop.apotekama izludili.Zanima me kak vi ostali ±pricate odnosno s kim se savjetujete ili traµite informacije po netu?a cuj, sve ovisi o tvom nasadu i o uvjetima koji vladaju, sorti, vremenu.. a u raznim poljoapotekama ces sigurno i dobit razne savjete jer danas ima sve vise proizvadaca pesticida i sad sve ovisi o tome koje programe zastite imaju, a te ce ti naravno i nuditi. ja uvijek kombiniram sredstva od raznih proizvodaca i pokusavam sto manje prskati. ove godine sam prskao vinograd od 300 panjeva samo jednom zasad i to samo crvenim uljem, dok mladi nasad nisam jos prskao, cekam da se otvore svi pupovi.
Pozdrav!Sutra namjeravam po±pricati,naravno ak mi vrijeme dozvoli,danas pada ki±a,sa Cuprablau Z+OleoUltracid 100EC,inače od pro±le godine ±pricam po Chromosovom programu jer su me različiti savjeti po raznim poljop.apotekama izludili.Zanima me kak vi ostali ±pricate odnosno s kim se savjetujete ili traµite informacije po netu?
A tako,ja sam lani pokraj starog trsja stavio jednu red zelenog silvanca,redovno špricao jedno i drugo istim materijalom,staro je bilo savršeno,a silvanac sav u peronospori i ko zna u čemu sve ne,valjda bi i botritis imao da je mogao!