tako,tako evo onda jedno današnje iskustvo.pio sam vino : mix šardone+pinot.dobar miris i okus.meni malo preslatko i osjeti se malo gorčine,ali sve u svemu pitko.vino je iz Ormoža(ne znam čije).popio ujutro oko 10h 3dcl čistoga i još sad me boli glava (neću uzet tabletu da vidim kolko mu je djelovanje).šteta što nemam mogučnost izmjerit sumpor,a baš bi me zanimalo,s tim da sam već pomalo generacija čiji se mozak pomalo smanjuje,što znaći da mi ne udara po lubanji,da bi me zbog toga boljela glava .pošto nisam "teški" poznavalac vina,tu stavljam ovaj post jer nije stručni,da se ne uzima "pod ozbiljno".inače sam poklonik - ak mi je dobro pijem,ak nije ,ne pijem....bez velike filozofije
Riba, daj nam još takvih preporuka. Ima takvih vina koliko hoćeš od ribara do simfonije. Bit će to dobra suprotnost i parodija na ova kvalitetna vina s humorne strane. Ozbiljno mislim, ne zezam se. Ako si za, stavit ću to negdje odvojeno Šta misliš?
tako,tako evo onda jedno današnje iskustvo.pio sam vino : mix šardone+pinot.dobar miris i okus.meni malo preslatko i osjeti se malo gorčine,ali sve u svemu pitko.vino je iz Ormoža(ne znam čije).popio ujutro oko 10h 3dcl čistoga i još sad me boli glava (neću uzet tabletu da vidim kolko mu je djelovanje).šteta što nemam mogučnost izmjerit sumpor,