ak je vrijeme stabilno rival i stroby može,kaj nije malo prerano za botricide, mislim da se grozdovi još ne zatvataju
bez obzira kaj grozdovi nisu pred zatvaranje poželjno je poslije cvatnje iči prvi put sa bortricidom kod sorti osjetljivih na bortritis
Možda budu vrijedili a možda i ne. Dobro je što nisu načeta, plus im bi još mogao biti ako su dobro uskladišteni i to što su od bayera.Minus je jedino wp formulacija. Vjerujem da će vrijediti ali moj ti je savjet da ih koristiš kad ne bude neke veće kiše na vidiku.Osobno sam koristio baycor na jabukama,wp formulacija,također orginal zapakiran iz 2000-te godine i nisam se usrećio. Srećom,jabuke su za osobne potrebe.Dok sam neki dan koristio za oko kuće herbicid kamatu,po sastavu glifosat,iz 1991 godine,bila je načeta sa probušenim čepom ali travu je uništila ko da je jučer izišla iz tvornice. EC i EW formulacije dosta duže drže od ostalih.
Kada poprskam sa nekim sistematikom koliko vremena treba da prodje da bi mogao da poprskam sa prihranom preko lista a da ne spere ovaj prvi?