Ima puno proizvođača stupova od različitih materijala svaki će stup naći mjesto na tržištu, ali mi je nejasno da će neko kupiti 2,5 ili 10 tisuća stupova u Italiji ili negdje drugdje vani. Svaki naš proizvođač nije ništa manje kvalitetan od nekog stranog. Znate koliko košta 2,5 tisuće stupova, koliko je to plaća, posla i radnih mjesta? Svi bi mi voljeli da Hrvati piju hrvatska vina, a ne talijanska ili makedonska, a mi ćemo kupovati stupove i opremu vani. Da ste kupili te 2,5 tisuće stupova u Hrvatskoj vjerojatno bi neki radnik imao veću plaću ili neki nezaposleni posao i možda kupio baš Vaše vino.LJUDI KUPUJMO HRVATSKO
Što se vina tiče, ima svega, i dobrog i lošeg, ali ne vidim ništa loše u tome da se čovijek počasti sa 25 kn vrijednim Makedonskim merlotom, a dok prvi slijedeći takve kvalitete u HR košta 43 kn. da je razlika kunu-dvije još b ise dalo raspravljati, ali ovako.....
Quote from: Quercus on 03 Srpnja, 2006, 14:08:05Što se vina tiče, ima svega, i dobrog i lošeg, ali ne vidim ništa loše u tome da se čovijek počasti sa 25 kn vrijednim Makedonskim merlotom, a dok prvi slijedeći takve kvalitete u HR košta 43 kn. da je razlika kunu-dvije još b ise dalo raspravljati, ali ovako.....Baš me zanima zašto je to tako... niže cijene zaštitnih sredstava, niža cijena rada, niži standardi..