imam doma kompletni cjenik herbicida, fungicida, insekticida u Zloveniji...ma svega zapravo, isprintal mi čovekswitch 16g npr 7,85€, 100g 18,95€, kg 140€ridomil mz 0,25kg = 7,95€, 1kg =19,55€nu film, litra 21€teldor 1l = 95€demitan 2dcl - 25,80€mikal flash kg - 22,20€i na sve te cijene ide još mislim 8% povrata DDV-a...nama kaj smo blizu, odjednom kupit za cijelu godinu je isplativo mislimsamo okvirno, nije mi se dalo za više izvlačit pošto imam isprintano...ak koga kaj zanima slobodno upitaE da, ciffareli motorna šprica...cijena kad se vrati porez 2800kn u istom dućanu, 5KS motor, 77ccm, usisna pumpa...kod nas najpovoljnije našel za 3900kn
A di je taj dućan - trgovina u Zloveniji? Kak se naziva?
Ormož, pogranični gradić, udaljen od mene 25km...dok mi je prva ozbiljnija poljoapoteka u Hrvatistanu na 10km udaljenosti. Sigurno se nebi isplatilo ići svaki put po preparate, al ako se napravi plan i kupi sve odjednom te se iskoristi povrat DDV-a to već može biti isplativa kupovina..i po pričanju prodavača, neki stvarno ljubazan zlovenac, mnogo naših ljudi su njihove stalne mušterije..uopće me začudilo da mi je isprintal cjenik..rekao da ne smije..al kad kupil 2 komada Felco škara i velike teleskopske za locne/voćke...pa još kad pital kolko dođe kg switcha...odma je dobil smisao za biznis
A jel to trgovina MIHAELA v Ormožu?
kmetijska zadruga Marof, Jurkovič..neznam ti broj telefona