par cijena iz Poljodoma - IvanecCalciogreen 0,5kg - 55knmagnesiogreen 1kg - 40kndrin 1l - 238knNordox 1kg - 149kncrveno ulje 1l - 61knbijelo ulje 1l - 46kncuprablau 1kg - 69kn
Svatko neka ispita u svom kraju cijene zaštitnog materijala i neka objavi pa da imamo na jednom mjestu bazu podataka koja će svima biti korisna, za sada samo informativno i bez imena i adresa trgovačkih kuća , jer će mo sa nekima možda dogovoriti posebni odnos vezan uz formiranje nove Udruge te će samo oni moći objaviti kompletan cjenik i ponudu ...
sumnjam da ćeš champion naći u slobodnoj prodaji ovako na malo.......ja ga prošle godine nisam nigdje našao............
imam ja jednog covjeka za champion, bez brige.. makar ti ga imaju i AM Agro (to si mi ti preporucio), mislim da je covjek rekao da je 1 kg 165 kn ali ne sjecam se tocno, imam zapisano.. ali probat cu ja to nabaviti jeftinije od jednog dugogodisnjeg distributera od kojega sam i inace nabavljao sredstva (on mi daje rabat 20-30%), tj. samo chromosul i cuprablau ali sada uzimam chromosul i champion jer je najkvalitetniji bakreni preparat (uz rame nordoxu ali njega ne koristim).
Champion,čini mi se Veterina distribuira..Imaš dobar rabat,gledam kod sebe izgleda da je najskuplije Crveno ulje oko 80kn,bijelo ulje 55kn,sreća kaj mi je SLO blizu..