VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
18 Travnja, 2026, 22:36:44

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
Sretna nova 2024.

Sretna nova 2023.

Sretna nova 2022.

25.12.2021. Sretan i blagoslovljen Božić

25.12.2020. Sretan i blagoslovljen Božić

travanj 2016. - 10 godina VVV foruma

Dragi forumasi. Molim Vas izbjegavajte koristenje dijakritickih znakova š č ć te izbjegavajte citiranja/quotanja prijasnjih postova korisnika. Hvala!!!

Poštovani Forumaši, molimo, iz tehničkih razloga da slike koje postavljate u postovima budu maksimalne veličine 640X480 s 72 pixela po inchu, hvala

Sretan Božić i godina Novu svim vinogradarkama i vinogradarima, žele Moderatori i Administratori VVV Foruma

Hrvatska otvara SP 2014 sa Brazilom!!!

12.08.2013. Odbijeni zahtjevi poljoprivrednika, na nekoliko instanci!!! Pa poljoprivrednici nastavljaju blokadu prometnica. Čeka se MUP! Prema zakonu nije dozvoljeno blokirati ceste i slobodan promet roba i ljudi na ključnim prometnicama i graničnim prijelazima!!!

26.07.2013. Ekstremne vrućine ovih dana očekuju se u RH. Predviđanja prema DHMZ-u se kreću do oko 40°C zavisno o dijelu države!!!

09.07.2013. Povučeno 3.000 komada protugradnih raketa, radi propusta viših instanci, završila protutučna obrana za ovu sezonu!!!

02.07.2013. Kaos na granicama prema BiH i Srbiji na teretnom prijevozu, također prema Dubrovniku!!

01.07.2013. Hrvatska nova 28. članica EU!!!

22.06.2013. 7 godina postojanaja i 50.000 postova na VVV forumu !!!

19.06.2013. Val vrućina u RH!!

14.06.2013. Vrhunac vodenog vala na Dunavu teče kroz Hrvatsku!

12.06.2013. Grčka ugasila državni radio i televiziju. Tisuće radnika i suradnika ostalo bez posla!

10.06.2013. Dunav nosi sve pred sobom. Proglašene izvanredne mjere obrane u Batini!!!

04.06.2013. Velike poplave u Njemačkoj, Austriji i Češkoj! Očekuje se udarni val Dunava u Mađarskoj! Porječje Labe i Vltave također ugroženo skupa sa Pragom i Dresdenom!

26.05.2013. Snijeg zabijelio Gorski kotar i najviše hrvatske planine!!!

25.05.2013. Mario Mandžukić je postao prvi Hrvat koji je zabio gol u finalu Lige Prvaka!!!

25.05.2013. Mandžukić i Robben doveli Bayern do naslova Lige Prvaka! Hvala Mario, Sve najbolje sa VVV Foruma!

10.05.2013. Tužba Udruge Franak nije bezazlena! "Možda smo trebali postići nagodbu"' Bankari u strahu od ishoda suđenja!!!

18.04.2013. Kaos u gradiću West u Teksasu. Eksplodirala tvornica umjetnih gnojiva. Veliki broj poginulih.

15.04.2013. Teroristički napad u Bostonu, SAD!

14.04.2013. Prvi hrvatski izbori za Euro parlament!

11.04.2013. Hrvatska nogometna reprezentacija na najnovijoj FIFA ljestvici četvrta reprezentacija svijeta!

08.04.2013. Umrla "®eljezna Lady", Margaret Thatcher, bivša britanska premijerka!

05.04.2013. Parku prirode Vransko jezero uručena Ramsarska povelja.
Uz Vransko jezero, još su četiri područja u Hrvatskoj uvrštena na Ramsarski popis: Park prirode Kopački rit, Lonjsko i Mokro polje, Delta Neretve i Crna Mlaka.

05.04.2013. Rat prijeti na Korejskom poluotoku!

Sretan Uskrs!!!

27.03.2013. Hrvatska dobila Wales 2:1!

26.03.2013.
Svaki neodgovarajući link će biti brisan,
Zahvaljujemo!!!

26.03.2013. Najsniježnija zima zadnjih desetak godina !!! Snijeg i dalje pada! 

25.03.2013. Još malo snijega prije Uskrsa!!!

12.03.2013. Novi val zahlađenja i snijega nakon Europe, prijeti Hrvatskoj!!!

08.03.2013. Cijeli svijet strahuje od mogućeg rata: Sjeverna Koreja prekinula primirje s Južnom Korejom!

05.03.2013. Umro Hugo Chavez, kultni vođa Venezuele!

01.03.2013. Jadranka Kosor, bivša premijerka, potjerana iz HDZ-a bez razloga!!!

20.02.2013. Nasilni prosvjedi u Bugarskoj srušili vladu!
Premijer kaže :" Ne želim sudjelovati u radu vlade pod kojom policija tuče moj narod". Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

29.01. 2013. Hrvatska i Slovenija ulaze u zadnju mogućnost pregovora!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

25.01.2013. Hrvatska u polufinalu izgubila zasluženo od Danske!
Za broncu protiv Slovenije!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

21.01.2013. Hrvatska reprezentacija ide na Francusku za polufinale!!!
Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.01.2013.Snijeg opet u Zagrebu, oboreni rekordi!!!

13.01.2013. Priveden bombaš u Zagrebu!

09-11.01.2013. Terorizam i kaos u Zagrebu!!!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. " smeće"

09.12.2012. - Snijeg u RH

01.12.2012. - Neredi u Sloveniji

16.11.2012. - Oslobođeni hrvatski generali, Gotovina i Markač!!!

01.09.2012. - 1,2 milijuna jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u godinu dana.

OI 2012 London:
12.08.2012. Zlato vaterpolo (m)
12.08.2012. Bronca rukomet (m)
07.08.2012. Bronca Lucija Zaninović - taekwondo do 49 kg
06.08.2012. Zlato Giovanni Cernogoraz - trap (glineni golubovi)
04.08.2012. Zlato Sandra Perković - disk (prva hrvatska ženska zlatna medalja na ljetnim Igrama)
03.08.2012. Srebro četverac na pariće

Čestitamo!!!

03.05.2012. - 40.000-ti post na VVV forumu!

12.03.2012. - 6.320 - novi najveći broj jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u jednom danu.

16.03.2011. - 30.000-ti post na VVV forumu!

04.06.2010. - 20.000-ti post na VVV forumu!

19.09.2009. - 10.000-ti post na VVV forumu!

30.05.2008. 5.000-ti post na VVV forumu

16.04.2008. 1.000-ti član "superbobica" !!!

03.04.2008. - 2. godine VVV Foruma - 980 članova, 159 tema, 4.572 postova

04.04.2007. Godinu dana VVV foruma - 268 članova, 114 tema, 1.812 poruka

05.06.2006. Osim na com nalazimo se i na hr domeni: www.vvvforum.eu

03.04.2006. Dobro došli na Vinogradarstvo forum na Prvom hrvatskom vinogradarskom portaluo trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. . Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

Puno sreće dečki!!!

69.717 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Kultura pijenja vina
| |-+  Kultura pijenja vina
| | |-+  Obiteljski podrumi, vinarije - dojmovi, kritike, opisi,...
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 Dolje Ispis
Autor Tema: Obiteljski podrumi, vinarije - dojmovi, kritike, opisi,...  (Posjeta: 158347 puta)
Vinofil
Moderator
aktivni član

Vrgorac

Email
« Odgovor #210 na: 03 Srpnja, 2011, 21:38:27 »

a nisu ovi "poznati" vinari i gdje se može kupiti korektno vino u rinfuzi za svakodnevnu konzumaciju...

Vino korektne kvalitete možeš pronaći u njihovim brojnim zagrugama..pz putnikovići,pz kuna,pz dingač,pz postup,pz pelješki vrhovi...

Najbolje ti je probati neko vino od razvikanijeg vinara koje je traper preporučio i onda ovo iz njihovih zadruga i onda recenziju na forum staviti

Evidentirano
gabro
Novak
**

Email
« Odgovor #211 na: 03 Srpnja, 2011, 21:44:04 »

Treba probati njihova vina u podrumima i vina iz tih podruma u trgovinama pa da vidite onda RAZLIKE!
Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #212 na: 03 Srpnja, 2011, 21:58:49 »

Obje ideje mi se sviđaju  ;D  ali mislim da bi za to trebalo organizirati jedan širi krug forumaša pa onda to "kvalitetno usporediti".....;D
Evidentirano
Juznjak
Novak
**

Email
« Odgovor #213 na: 04 Srpnja, 2011, 02:23:50 »

Eto me, tu sam i vidim da ste dobre savjete podijelili vezano za vinarsku ponudu naseg najcuvenijeg i najvinorodnijeg kraja. Mislim da osobno nemam sto dodati osim to da je vrijedno posjetiti konobu Starog Indijana u Potomju i popricati sa gazdom.
Ja sam odsutan, bas kako je receno do po Veliku Gospu ali gogo ako zelis pogledati moje vinograde u Dingacu mogu ti dati naputak, kazu mi da su prva liga  ;) mozes ih i slikati i ovdje pred svima pohvaliti i vinograde i one koji to rade  ;)
Zelim ti sretan put na Peljesac te radost i uzivanje u dobrim peljeskim vinima posebno onim cuvenim sa juznih padina
Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #214 na: 04 Srpnja, 2011, 18:48:13 »

Hvala. Evo danas sam stigao i smjestio sam se u ®uljani i na putu ovamo na glavnoj cesti je bilo par putokaza sa vinarima, tu sam jedino prepoznao Miloša i tu ću svakako svratiti  ;D

Zadnj puta sam bio na Pelješcu prije cca 6-7 godina i čini mi se da je vinarska ponuda sada puno veća, a što se tiče vinograda evo iskreno bih ih vrlo rado pogledao, ne mogu obećati 100% ali ako ih obiđem slike će biti sigurno....

Tu je u blizini i Kuna, tamo mi je zanimljiva i vinarija Rota... u svakom slučaju hvala na savjetima, ako se sjetite još nečega  .... tu sam još neko vrijeme  :D
Evidentirano
Juznjak
Novak
**

Email
« Odgovor #215 na: 05 Srpnja, 2011, 00:11:35 »

Da, u svakom slucaju Rota je zanimljiva jer je to novi kompleks. Neznam kako su organizirani radi promotivnih prodaja ali osobno znam Natka i Mladena i siguran sam da ce ti pokazati sto god budu mogli.
U Potomju posjeti Buru, njegov Dingac je super kao i Kiridziju gdje se ljubav prema prirodi pretvara u izvrstan Dingac. Vrijedi kada si vec tu. I naravski vinogorje Dingac. Po izlasku iz tunela na lijevo ja sam prvi sa vinogradom povise puta.
U svakom slucaju ugodan odmor i lijepi provod po konobama. Onaj tko bude voziti neka ne pije ;) ... Cekamo tvoje izvjesce i slike naravski ;)
Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #216 na: 09 Srpnja, 2011, 21:14:21 »

Evo malo da napišem koju impresiju.

Obišao sam par vinara od manjih ( i manje poznatih) do ovih većih i poznatijih.

Malo sam upoznao razlike u raznim položajima i popričao sa vlasnicima kada je to moguće.... a vino se prodaje gotovo na svakom koraku totalna razlika od prije 6-7 godina.

PZ Potomje je tužna priča, gdje su ostali dužni vinogradarima i cijeli kraj je u krizi, ali obzirom da sam čuo da se 1kg Plavca sa Dingača plaćao 40kn to mi isto zvuči nevjerojatno, pa koja je onda bila  ???kalkulacija za butelju vina....

Do sada najbolji podrum je od Matuška totalno iznenađenje izvana nikada ne bi rekao što se krije ispod zemlje a dolje prava fantazija, super uređena kušaonica za ne znam valjda 100+ mjesta, barrique bačve, uskladištene boce....

A vina, što reći ništa posebno, royal-a na žalost nije bilo za kušanje (navodno bude samo kada gazda otvori sa prijateljima pa ostane   :'(), a  nahvalili su ga mislim da taj royal odležava 5g. u BQ... Ima tu i Chardonnaya, Pošipa, pjenušca svega, igra se na sve karte ...

Moram priznati da mi ta Matuško priča nije jasna, tu su ulupani milioni, voze se dobri auti, motori, čak sam naletio i na gazdu u njegovom restoranu (ispod Dingača - Borak) ali to u tom trenutku nisam ni znao  :D, a vina ispodproječna za taj kraj (Dingač) IMHO.

@ Južnjak, na žalost od silnih vinograda možda nisam pogodio tvoj ali napravio sam ponešto fotografija koje ću postati kada se vratim na kontinent - EDGE nije za taj sport. I da reklo mi je da su položaji lijevo od tunela pravi a oni desno nisu nešto  ;D

Vinarija Grgić tuga i jad, U ponudi Plavac i Pošip, cijene prava sitnica  :o, mislim plavac je dobar (prilično izraženi tanini, suh iako bez standardne izražene voćne arome karakteristične za Plavac mislim da je berba 2007) ali odnos prema gostu, prostor i cijene su katastrofa (ima u ponudi i par vina od Grgich Hillsa, ali sve u svemu...razočarenje)

Miloš - na nivou dobar prostor fin podrum ukopan u stijenu, lijepo uređena kušaona za cca 20-30 posjetitelja (možda malo kičasta za moj ukus ali tako je to u vinarskoj priči ;D), tu se nema što reći vina koja se mogu probati po festivalima (bazni, Stagnum 2005,Stagnum 2003 i Rose), cijene dobre u odnosu na maloprodaju u zg (-30-40%), za sada zbilja jedna od najboljih vina na Pelješcu IMHO iako nisu sa udarnih položaja (Dingač, Postup), a u ponudi imaju i maslinovo ulje (jaaako dobro) i pakiranje mješavine čaja od lokalnog bilja.

Navodno je na ovom dijelu pelješca 2009. bila izvrsna godina pa sa nestrpljenjem iščekujem kada će ta berba doći na tržište.

Za sada toliko, moram priznati da me Pelješac ugodno iznenadio, kako ljudima tako i količini obrađene zemlje, broju maslinika i vinograda, zelenilom, zbilja za svaku preporuku da ga posjeti tko može a ako još pri tome voli uživati u vinima od Plavca malog ne treba se dvoumiti ... pravi raj za obiteljski turizam - bez betonskih plaža i megalomanije a  želio bih da tako i ostane

Evo i nastavka....

Posjetio sam PZ Dingač gdje se može degustirati uz naknadu Dingač/Postup 7kn a "obični" plavac 3kn. Nemam nekog pretjeranog komentara Postup 2008  i Dingač su ok ali takvih vina ovdje zbilja ima na svakom koraku.

Madirazza ima isto svega u ponudi pravo turistički: likeri,ukrasne bočice, prostor za degustaciju nije nešto ekstra ali je ok mogu se probati bazni plavci, Plavac BQ, Postup, Dingač, Pošip sa vinograda sa Korčule i sa Pelješca, prošek.... Rezerva i poluslatko vino nije na kušanju...

Ne znam nekako opet nisam tu pronašao ono nešto posebno, čak mi je ovaj bazni Plavac iako lagan ima nekakav specifičan okus koji mi se sviđa, može se ponešto nabaviti i u rinfuzi....

PZ Pelješki vrhovi, stara zadružna vinarija (iz 60-tih prošlog stoljeća), navodno je stigao novi enolog iz Rijeke koji pokušava nešto napraviti .....

U ponudi bazni Plavac, Plavac selekcija, Plavac BQ i Prošek... uglavnom ok vina tu iskače prošek sa 17,7% alkohola i 138g/l šećera, pravi slatkiš ali i po ozbiljnoj cijeni. Sva vina se mogu dobiti i u rinfuzi (osim prošeka :-( ) Uglavnom eto svašta se da vidjeti uglavnom nisam imao pojma da se vino držalo u "betonskim sobama" mislim da je rekao  cca 21000 litara, strašno...

Inače pohvalno vinarija radi od 7-15 ali nazoveš broj telefona i čovjek dođe....

Inače jedan od većih problema je lociranje nekih vinara Oskorušno Antunović nisam uspio locirati, Bura Potomje za sada nisam uspio locirati, Korta Katarina u centru Orebića izgleda završava neko impozantno zdanje ali još nije otvoreno, inače vinariju nisam locirao,Poljanić u Trsteniku nisam locirao, Kiridžija našao kuću u Potomju ali nema neke posebne oznake i nije bilo nikoga u blizini da priupitam, ... i tako neki su se potrudili više a neki manje .... pitanje je zašto..

.....

Nastavak treći

iz drugog pokušaja i informacijama od dobrih ljudi (od srca im hvala) locirao sam gospodina Nikolu Buru i što reći sa njegovim Dingačem 2008. se ponovno oduševio. Popričali smo malo i nema se što reći čovjek je na svom mjestu, ima novi low cost proizvod Bura Galerija (kod vinara 30kn) koji je kupaža Plavca, CS-a hm i još nečega (pala mi je koncentracija kada sam probao Dingač), a Dingač rasprodan, ima još nešto za svoje potrebe i tako to da se dobit koja butelja ali u principu nema. Dakle čovjek nema nikakve oznake, moraš znati kuda ideš i to je to, lijep skroman prostor sa slikama na zidovima (za prodaju), gotovo galeriija.......

Kiridžija, iz drugog pokušaja isto uspjeh, iako mu se baš nije dalo iz klimatizirane kuće u konobu, ali eto malo smo proćaskali pohvalio se raznim zlatima, novinskim člancima, Dingač 2008 izvrstan, a ni "obični" Plavac iz 2007. nije loš, cijene solidne ima još i rinfuzu ali je daleko ispod prije navedenih, u svakom slučaju preporuka.

Nastavak četvrti

Danas je bio red za Skaramuču i Miličića.

Skramuča ima lijepo prodajno mjesto na glavnoj cesti, fino uređeno u ponudi dosta toga vina Dingač BQ , Dingač, Plavac mali specijal  (kupaža Plavca iz unutrašnjosti mislim 60% i sa Dingača 40%) i "običan" Plavac (Plava etiketa), tu se nudi i Rukatac od Antunovića. Navodno je Skaramuča vinar koji ima najviše vinograda u svom vlasništvu na Dingaču, u ponudi je i maslinovo ulje navodno isto s Dingača, Limoncini, Arancini,  bademi u prženom šećeru, pekmez od naranče.... dakle za svakog po nešto navodno će biti i suhih smokava, likera, prirodnih sapuna itd...

Vinarija je navodno nešto dalje i navodno je otvorena za veće posjete (kada ih ne mogu primiti ovdje)....

Vina po meni standardna , ne mogu reći da sam ostao oduševljen ali to je moj subjektivni dojam, ovaj novi specijal je tako-tako ima izražene kiseline kao uglavnom i većina Plavaca  iz unutrašnjosti poluotoka...

Miličić prije mene pun kombi Mađarskih vinara na odlasku, kupilo se par kartona vina mislim da ovi imaju neke veze sa Tokaj-em i biće da se dogovarao nekakav biznis ...

Zato sam ja ostao u sjeni, oni su degustirali iz "balon" čaša a meni je valjda bila dobra i obična pol-decna, dobro da mi nije natočio u "bačvicu" ok djelomično razumijem taj princip ali smatram da nije u redu. Prostor je ok, kamena kućica, vina su isto standard Bazni  Plavac, Selekcija 2007, Postup  i Dingač te Rukatac sa Korčule, Chardonnay sa Pelješca  ...

Gazda je odlučio napustiti kušaonu, a i meni se nije dalo počinjati priču kada je svima bilo sve preko .........

Inače vina su ok imaju malo onaj tradicionalni štih, meni se najviše svidjela selekcija, dakle ovo jedan od najlošijih prijema uz Grgića gdje je i ambijent bio katastrofa kao da stojim za šankom u nekom osrednjem kafiću...

Ali dobro ima svega ali vjerujem da će na kraju svatko dobiti po zasluzi......

Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #217 na: 25 Srpnja, 2011, 20:18:03 »

I evo konačno nakon sređivanja dojmova i par slika koje sam obećao.

Dakle najbolje uređen i najveći podrum ima Matuško (Mate Violić), po meni sve skupa je malo megalomanski a s druge strane dobro je da Potomje ima jedan ovakav reprezentativni prostor gdje se može iskrcati par autobusa, preporuka za posjetu. U podrumu je i kao mali muzej vinogradarskog alata i pribora i drugih starina

Matuško podrum 1

Matuško podrum 2

Matuško podrum 3

Matuško podrum 4

Matuško pjenušac - Don Mateo

Matuško podrum 5

Matuško podrum 6
Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #218 na: 25 Srpnja, 2011, 20:44:39 »

Budući da nisam sve fotke uspio strpati u isti post, šaljem u više dijelova  >:(

Matuško podrum 7

Matuško podrum 8

Matuško podrum 9

Matuško podrum 10

Matuško podrum 11

Matuško podrum 12
Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #219 na: 25 Srpnja, 2011, 20:56:40 »

Matuško podrum 13

Matuško podrum 14

Matuško podrum 15

Matuško podrum 16

Matuško podrum 17

Dingač pogled na Potočine
Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #220 na: 25 Srpnja, 2011, 21:02:10 »

Pogled iznad tunela lijevo - Južnjak ne znam gdje bi trebao biti tvoj vinograd ali ovdje definitivno nije

Mislim da je ovo vinograd Rota iako nisam uspio dogovoriti obilazak...

Ostatak vinograda na Roti i radarska stanica - Na Google Mapsima se dobro vide ...

http://www.youtube.com/embed/X0vkee6pSaQ Dobar video prilog o vinogradima Rota

Pogled na Dingač is Borak-a

Pogled na Dingač 2

Dingač

Pogled na Borak

Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #221 na: 25 Srpnja, 2011, 21:14:46 »

Miloš podrum u stijeni

Miloš kušaona

Miloš kušaona 2

Miloš

Vinarija Vukas 1

Vinarija Vukas 2
Evidentirano
Jeremija
aktivni član

Email
« Odgovor #222 na: 25 Srpnja, 2011, 21:19:01 »

A gdje su fotke?
Evidentirano

I onda neš pil
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #223 na: 25 Srpnja, 2011, 21:19:37 »

Vinarija Ledinić

Vinarija Ledinić 2

Eto to su fotografije, neke su lošije neke bolje a nisam sve ni fotkao (kao pravi japanski turist)...Inače dosta fotografija ima na netu, pa koga zanima može lako doći do istih

Uglavnom obišlo se još Æurlina, Skaramuču, Lučića, Grgića, Kačića, Antičevića, Kiridžiju, Madrirazzu, Buru,Niku Violića, PZ Dingač, PZ Pelješki vrhovi, Androvića...

Sve navedeno u predhodnim postovima su moja osobna mišljenja.... nastala u datom trenutku...

Evidentirano
gogo_2009
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #224 na: 25 Srpnja, 2011, 21:22:38 »

A gdje su fotke?

Za se ne vide, kod mene je sve ok tj. vidim ih ???
Evidentirano
 Str: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!