Danas bio u berbi kod Moslavca, ja i tetak,....pohvaljujem odličnu organizaciju berbe....i berače, i kuharicu........No stvarno berba dobro organizirana....kašete....spec.prikolica + nova preša koja super radi, pumpe za pretok.....od "Orlando-Mušketira " ....ti bokca samo na gumbiće rade.... nema više onih starih berbi ....do kasno u noć da se preša... Sve pet, i majstor Orlando isto , i njegov podrum !
Hehe, pa ipak je Moslavac inženjer:)Daj napisite malo kak ste organizirali, ja bas sada radim pakleni plan za subotu, svaku godinu pokusavam biti malo efikasniji pa bih svakako volio cuti iskustva drugih ... IOpcenito, to je i vise korisno od savjeta po knjigama koji su mahom za profesionalce s profi opremom...
uglavnom berači razočarani kaj nije bilo druženja uz podrum i malu meh. prešu...
E to se kod mene ne bude desilo, imam berača više nego redova, sve polako, prešanje dugo u noć (imam malu prešu) i fešta...jedino kaj radim sutra ujutro...bude možda malo mamurno
sve pet, ali savjet koji ti nije teško napraviti, vidim da imaš malu prešu.....pa posudi od suseda još jednu , ipak da više ljudi radi, a i bolje je ipak za masulj da se ne zrači predugo...
Znaci auto (novo) i pice (citaj piche da ne bude zabune ) ne idu skupa