visina podruma nesto malo vise od 4 m i inoxice su od 4000 i od 3200 litara.da, 115-120 eksla masulj, vino ima 14,5% alkohola i sad ce u drvene bacve od 500 litara.
Podrum i oprema su vrhunski samo moraš malo reda tam napravit,nemre biti onakav nered u onim predprostorijama.
Nije po meni u redu doći nekome u goste, i onda ovako prigovarati čovjeku koji vas počasti, kojemu je objekt još u zraku i spominjati nered dok još nije zatvorio konstrukciju Nije vas onda ni morao primiti u podrum da je znao da će biti takav prigovor?!Nije baš fer po meni
Posjetio Podrum Galic u Lukacu!oprema vrhunska ako ne i najbolja u Hrvatskoj8(proizvodjaca) vrsta barrique bacvivina od berbe 2009. imaju veliku perspektivu na trzistu(grasevina,sauvignon,chardonnay,p.crni,,kupaza crnih vina,rose vino)sva vina su odlicnanisam zapamtio kako mu se zove glavni enolog,mislim da je iz Zagreba!Gazda mu je rekao da napise popis opreme kakvu god oce i da ce nabavit,ali trazi sva vrhunska vina...
Hmh da prostite *ebes takvog gazdu. Opcenito ne cijenim vinare kojima se drugi enolozi brinu oko vina. Jedna stvar je konzultacija sa strukom, ali sasvim drugo kad svoju proizvodnju prepustas u ruke nekom drugome..