:)samo sam rekao da mi je bedasto da se sam hvališ , ali ti se ne daš omesti samo daj onda promjeni naslov ove teme
Imas moje pohvale Ivan pogotovo jer si dobio priznanje od renomiranog poznavaoca vina. Samo naprijed. Slazem se i sa orlandom da to sve skupa treba i 'zaliti' na druzenju, ono forumaski te da je vazno sto ce 'nevjerni Tome' forumaski pohvaliti....
prijatelju ti si izgleda vec malo duze u Francuskoj pa si zaboravio da kod nas postoji nesto sto se zove "hrvatski jal" i opcenito je sveprisutan i nadaleko poznat u nasem drustvu..
ako je tebi netko prodao "vrhunsko" vino koje to nije bilo to nije moja stvar ali ne mozes tako opcenito pricati i banalizirati stvari na nacin da su svi bolji proizvodi smece jer ljudi svasta s njima kemijaju.. to jednostavno nije u redu.ps. opet smo skrenuli s teme..
Da ispalo je malo "...hvalite me usta moja..." A sto se tice gosp. Miklauzica covjek je veliki znalac i ljubitelj vina, ali cesto zna imati dvostruke standarde sto se tice procjene vina. Sjecam se da je prosle godine na godisnjoj skupstini udruge na sva usta hvalio moj Rajnski rizling da bi par mjeseci kasnije pricao nesto u stilu "..to nije to vino..." Nije ni cudo sto ga glavni konkurenti bas ne vole i sto je cijeli projekt Skrlet pao u vodu..
Shvatio je čovjek što je reklama,makar i samoreklama tak je to na tržištu ak to uspiješ onda možeš svašta prodati po visokoj cijeni Tak je to i s onim Slovencima koje Ivan hvali;cvijeće u vinogradu,priroda,ne šprica se,bio ovo,ono,blabla,zapravo da ne ispadne da nekoga podcjenjujem,daleko od toga,ali analogija,svi ste čuli za paški sir i kako je skup,ovce se hrane onim ljekovitim travkama po paškom kamenu,itd,blabla,to se samo tamo može,itd.,a osobno znam da su se navozili cisterna i cisterna mlijeka iz Ljubljanskih mlekarni jer sam vidio na vlastite oči,mogao bi i o pršutima tak da sam uvijek skeptičan na te vrhunske proizvode
danas posjetio vinara Ledic Plesivicko vinogorje...podrum u obnovi i izgradnji,novi dio podruma odlican..pekla se rakija
i kaj veli ante? jel bio s njim onaj njegov mladi dečko, enolog, kaj radi kod njega? hehe, nedavno se oženio... kaj se je Darko oženil ? ... nisam znao .... a nek mu je sa srećom
Quote from: Moslavac on 02 Veljače, 2010, 21:54:17i kaj veli ante? jel bio s njim onaj njegov mladi dečko, enolog, kaj radi kod njega? hehe, nedavno se oženio... kaj se je Darko oženil ? ... nisam znao .... a nek mu je sa srećom Nisam ni ja znao, al Ledić mi je tako reako, poslje Božića smo se vidjeli... . Kaj nije zvao u svatove hehe