Pazi na kolesterol
Skoro sam zaboravio pohvaliti jedno jelo koje sam prvi put vidio i probao kod kolega u Vrbovečkoj Udruzi Vinara, a spravio ga njihov član koliko sam skužio uvijek zadužen za hranu na feštama jer mu je to i posao...jednostavno a dobro, izgleda ovak, na pecivu od lepinje, lepinja prerezan na pola i svaka ta polovica razrezana na dijelove-trakice širine 5cm, a na njima je cijlom površinom deblje "namazana" smjesa kao za ćevape-mljeveno meso začinjeno ali jače kao šiš ćevapi...i sve to se peče u roli ...servirano u zdjeli od gline ... i jedeš kao kolače...ali ljute , cijelo veče sam samo probavao-kušao vina ali iza ovoga sam morao jednu punu čašu rajnskoga ...moram to probat doma , samo nemam rajnskog...
JEL ZLATKO?
na žalost ne znam , došao brzo i donesa i otišo svojem društvu za stol . ali čovjek je pravi, sve pohvale ako ga znaš ,prenesi da je na internetu pohvaljen
Jeremija a kolesterol i tlak Vinogradar slike su super medjutim to su velike feste sa puno uzvanika. Kod nas se riba pece na gradelama. Ona kotlovina mi isgleda super a i ono bestije na raznju nije lose dapace