Neznam dal sam pretjerao s dušikom špricao sam 5 puta s magneziogreenom,2puta s foliarelomB i 2 puta s hasconom.
imam letak od plantelle organik, piše da jedna vreča(20kg) zamjenjuje dvadesetčetri tačke(600kg) stajskog gnojiva, sad dal je to zbilja tak...
Ti preparati nemaju dušika u sebi.A, šta je sa tlom i gnojidbom putem tla, ove ili prošle godine Kan, ureja, stajnjak, kompleksno
Eto ja danas čitam u Regionalnom listu da su zemljišta gnojena stajskim gnojivom puna antibiotika...pa sad ti znaj kakav stajnjak kupuješ?Izgleda da ništa više nije kao nekad kad smo bili mali :-\Konzumiraš vino sa antibioticima...jedeš meso,piješ vodu sa njima...a da to i ne znaš.
danas sam pognojil cjelu površinu od 400 kvadrata s 12,5kg 7-14-21, isto s tolikom količinom moram pognojiti u trake širine 0,5m sa svake strane trsa krajem veljačeumjesto stajnjaka sam hitil u trake sa svake strane trsa duplu dozu plantelle organik i to sve skopa ufrezalnapravil sam analizu zemlje na agronomskom fakultetu, cjena analize ja 700kn