Trebao bih neki herbicid koji bi se mogao boriti s jačim korovima, mlagom agacijom, paprati i slilčno. Pokušao sam s Cidokorom, to ne pomaže...Imam jedan dio stare šume ukoji je bio skroz zarastao u agaciju, divlje kupine, paprat, ma džungla... to smo rasčistili što se dalo i zalijali s Cidokorom no malo se ofurilo i nagodinu sve podivljalo opet.Čime bi to bilo dobro pošpricati da se malo uvede kontrola jer ovako je to borba iz godine u godinu. Neke žestoke opcije tipa rigolanje, čupanje svega itd. nisu izvedive obzirom na cijenu i lokaciju...
Pitanje za razora. Ovdje se govori o travnatim korovima,jesili možda čuo za zeleniku,česminu i smrču,to su grmovite biljke i na novoj parceli mi stvaraju vekiki problem.Zemljište je kamenito a njihovi korjeni su duboko među kamenjem nije mi bitno kad mogu saditi nego kako se toga riješiti da više ne zebaju.Imaš li kakav savjet?
Uff... gadno! Možda nebi bilo loše prema ratarskoj površini staviti živicu pa da koliko toliko služi kao zaštita od drifta.
Prskao s Leopardom, herbicid za uskolisne korove (pirika), Ima tko iskustva, kad da očekujem sušenje pirike.... prošlo je 3 dana, al još ne kužim da se kaj suši....
pledge 50 wp(80 g) + cidokor ili sl. 1 lit + urea 3 kg sve to na 100 lit vode, i trebalo bi drzati 3-4 mjeseca bez trave