To je izvrsno razgibavanje. Cijelo tijelo vježba, bolje nek u teretani.Jedino kaj v guricah moreš sresti većinom samo stare dedeke, ovi naši vrli forumaši ti isto slabo rade v guricah. Za to imaju svoje starce. Kad dojdeš v teretanu onda moreš barem dobro napasti oći, makar i nisi na friškom zraku.Drugi dan odmah bolje vidim, ne trebaju mi cvike.
Dva pijanca ne..to ruzno zvuci.. Ali evo neka ona bude degustator - vec kad ne voli koliko i ti vino,a ti nastavi kao do sada
Da postoje,to stoji.. Ali smatram da onda to treba biti obostrano.. Mi doma funkcioniramo tako da npr.ako moj tata ne stigne obaviti sve,mama naravno uskace i pomaze..ali nije ni ona luda da ga pusti da on doma sjedi,gleda TV dok ona radi...
Nije mi bila namjera uvrijediti.. Pa to se podrazumijeva, moramo malo probati tako da znamo da li smo sve marljivo i kvalitetno napravili..
Da vi radite vise i teze,to se slazem.. Ali ipak imamo i mi pravo na dobru kapljicu ako si ju zasluzimo
eto,dečki moji dragi.Juče mi ženi pozlilo,moral sam ju hitno odfurat doktoru i sad bu kojekakovih pretraga.A tek joj je 47 proljeća...kaj reći