slično i meni govori...već sad imaš 2 vinograda..pa sad sam se iznenadil i zacudil nisam znal da si ozenjen.i tek sad mi je jasno otkud tebi takva briga za trsje ja kad mi prigori zbrisem v ribiciju.,he,he
Bože, sačuvaj i teme i sve. Mada sam moderator, temu nisam primjetio. ®ene broje gemište i čaše. To nikako ne valja
Ako je tvoje moš mi reć gde si to kupio
®ene u vinogradu...hahahahha Iskreno najviše volin ištekat mobitel i solo bit u vinogradu,od žene pak očekujem samo da me ne zamara kućnim obvezama. U mom kraju tek žene starije od 40-tak god. intezivnije sudjeluju u radu po vinogradu,mladost malo i ništa.Najjači mi je susjed,malo postariji,kad prska vinograd uvik pošalje ženu..pitam ga ja jednom zašto uvik šalje nju a on će meni da je na pakiranju za fungicide pročitao da je otrovno za ljude al ne i za žene
Tupka izvini što pitam...koliko ti je godina...Govorim samo o iskustvu iz svoga kraja,i tu,vjeruj ,da je izuzetna rijetkost vidjet ženu mlađu od 40 godina po vinogradima.Pogotovo mlade nevjeste Stara mi ima 72 godine i kada je sezona po cijele je dane u vinogradu...to joj je oduvijek bio način života a ne hobi.A za tebe imam samo jedan i za tvoj trud oko vinograda.
Stara mi ima 72 godine i kada je sezona po cijele je dane u vinogradu...to joj je oduvijek bio način života a ne hobi.
pa cuj nade se i nekaj mladeg samo kaj je tu glavni problem:dopeljas to v gorice,proleti se po goricama,spoveze lisce,grozde sve na kup i onda imam skoro vise posla dok to poslije dovedem u red nek da sam duze delam.da ne govorim o sinovima .....moš si mislit interesa a i kak da joj objasnim kaj orezat a kaj ostavit za rod,kaj za pomladak...covek,covek-nemoguca misija