@zagoracDok razor ne dođe dodat ću svoje mišljenje.
Pozdrav...Kod prošlog špricanja (15.07.) sam stavio insekticida i protiv botritisa (naravno bilo je i za zaštitu protiv pepelnice i peronospore). Ovih me dana čeka špricanje (zadnje prije nego krenem s Switch-om), ali bih htio riješiti neke dileme:1. Kaj je sa 3. generacijom moljaca? Jer obavijesti za Međimusku županiju neko vrijeme nema... Da li treba sad staviti insekticid?2. A protiv botritisa? S obzirom da sam stavio prošli put....I na kraju (možda naivno pitanje):Zašto svi (barem većina) ostavljaju za zadnje špicanje sa Switchom? Zar je toliko bolji od (npr.) Teldora.? Pitam zato jer je cijena Teldoru (105-110 kn), dok je cijena Switcu 140-150 kn...
Razmišljam pomalo o switch-u. Još nevidim neke znakove ali sam se već par puta opekao pa pušem na hladno. Šta mislite jeli rano sada špricati ako nema još napada. Berba kod nas bude uglavno između 15.do kraja 09 mj.sredina 09. mj. je do sada od kako ja znam bilo naranija berba.Cjene switcha-a se kreću kod nas oko 180 kn 80g dali netko zna kolika je cijena u sloveniji.
Šta mislite jeli rano sada špricati ako nema još napada. Berba kod nas bude uglavno između 15.do kraja 09 mj.sredina 09. mj. je do sada od kako ja znam bilo naranija berba.Cjene switcha-a se kreću kod nas oko 180 kn 80g dali netko zna kolika je cijena u sloveniji.