Ja ne želim plačati taj namet jer se za takve stvari kao hrvatski dragovoljac 91. nisam borio, pa zbog toga vjerojatno nisam pravi hrvat. Glupe izjave o "pravom" hrvatstvu
Od ovog što zaradim uzmu mi trećinu a od onog što kupim četvrtinu. U rakiju mi ne bu dirali. Neka okrpu velike igrače.
Deda mi je ubijen jer je bio hrvatski domobran, a baku su jer je pokušavala preživjeti prodajući par litara rakije i malo špeka zatvorili. Ja ne želim plačati taj namet jer se za takve stvari kao hrvatski dragovoljac 91. nisam borio, pa zbog toga vjerojatno nisam pravi hrvat. Glupe izjave o "pravom" hrvatstvu Ovo treba shvatiti kao još jedan pokušaj da se uhvati pokoja kuna za oslabljeni proračun i zbog toga baš i nije previše realno očekivati da će se ga država odreči i brzo mjenjati ovaj zakon. Za razliku od nekih koji su se brzo mjenjali, njegovim donošenjem nema nikakvog gubitka u proračunu, samo dobit. Pitanje je samo mogućnosti provođenja, što stvarno neće biti lako
Zna li netko na koji dio kotla se taj vodomjer ugrađuje? Na cijev, na hladnjak? Pa imat ćemo i rezervnih dijelova !
pazi samo kad bus tiral meru na nulu da ti zajgeri ne poduceju dole