jednostavno mrzim paljenje motornih stvari, trokiranje, presavganje, svjećice, mješunge,buku, miris benzina, vrućinu...električar sam pa se ne bojim struje ...što se tiče padanja i opasnosti ; oprezno,bar taj dan nemojte piti , malo se suzdržat i sve bu ok... i benzin i benzinska motorna je opasna ako padaš...
Daj ga,molim te,pitaj,kaj to znači sporo i da je preslaba.Ne moram sve odjednom napraviti.Stavio bi šiblje na kup pa malo po malo sjeckao.
Eto , ja od jučer ponosni vlasnik škara Felco 8 i mogu samo reći da svi oni hvalospjevi o Felco alatima su na mjestu.Sad se tek vidi razlika od starih čeških škara.Cijena 259 kn , jel to OK ili sam malo pretplatio?A u stvari baš me i briga , te novce sigurno vrijede.
Kupio bih si i ja Felco škare,koji model bi preporučili,za vinograd,recimo da ga,osim mene,koristi i slabija ženska ruka?
Uf, ima stvarno dobar izbor odličnih škara, evo pogledaj link pa izaberi. Pretpostavljam da bi za žene bile boje ove lakše http://www.pavin.hr/Item.aspx?Id=256
Krešo gdje si kupio te škare u Karlovcu?' Nisi ih preplatio,ja sam sad zvao Horvat Univerzal:Felko5-155kn. 7-372kn. 10-381kn. 11-315kn.Felko8 nema kažu trebali bi dobit drugi tjedan tak da neznam cijenu za njih.