2002. sam ih zvrtal 500, bez problema, sa svrdlom. Ručnim. S motornim je još teže. Moraju biti dvojica, jednu rupu bušiš na tri put, još ako motor crkava...
.Jesam, i za stupove i trseve.
Skratiš korijenje malo, oko 12 cm je promjer rupe.
Evo i strugača za Ivana, rekao sam da ću staviti, pa nikako da fotkam :
ma eto,omladinci super kao sto vidimo dost ljudi je s ti "strojem" zadovoljno i oni koji su ga probali sigurno se nece vratit svrdlu.osim Mc ozy-a...ko zna di je covek busil .napomenuto je da su to pomagala za "slabe" gazde kak sam i ja .pa onda dok slozim kaj novog,eto mene opet
A ne, ne, nisam ja manje bedast od svih vas. Daklem podržavam alatku za bušenje prilikom sadnje. Još ako je teren zrigolan! Popevka, brzo ide! Ali u tvrđem terenu, za stupove 80 cm, he,he, probajte. Može i pokoja luknja tamo gdje ti žice smetaju za sveder. Ali veliki posel s tim...fala...probal sam ! Dečki meni je 57. verujte ja imam iskustva v bušenju. Zrigolal sam i zbušil Zagreb i okolicu, skoro su osnovale Udrugu zahvalnih Zagrepčanki, al su se posvadile na izbornoj skupštini, a ja pobegel! Nek veruje ko hoće, meni nit v žep ni z žepa, ali tak je !
ne odmah si prste prignječiti s dvostrukim držalom, šta sam puno puta vidio tko je prvi probao.Svrdlo je puno gore jer te uvija i trga. Stavit ću slike.
kaj je bilo prešlo je.....he,he
sori ali vec sam zaboravio o cemu se tocno radi.. daj me podsjeti za sta je ovo.