riba, pa to je sve normalna rasprava i komentiranje, nitko nije odmah kritican prema necemu, ljudi imaju pravo biti skepticni, pogotovo za neke homemade alate i strojeve sa kojima nisu upoznati, to je normalno. zato smo tu da raspravljamo i razgovaramo o tome.. super je ako si mozes pomoci sa takvim nekim svojim umotvorinama i improvizacijama ali na vece kolicine i profesionalniji pristup si to ne mozes osigurati i dozvoliti, barem ja ne mogu. ne mogu ja doma sklepati neku pumpu kojom cu pretakati 20 000 l vina svake godine.. te neke stvari spadaju pod osnovnu opremu koju jednostavno moras imati.
S tim škarama 50 jama? Ubit ćeš se. Vjeruj, radio sam s tim i svrdlom.
Alat se zove : bicilinder impact scissor earth extracter
Kupio sam inače to u Sloveniji, u Brežicama prije desetak godina. Ali, nisam nigdje vidio drugu takvu u dućanima.Svi se čude dok to vide. Ovo crveno mi je mjera za dubinu trsa, i uopće nije teško s tim baratati. Bilo mi je zanimljivo kad sam sadio vinograd kod prijatelja, nakon nekoga vremena pohitali su svedrove i primili se ovoga
izgleda mi slabašno , a i mislim da si brže gotov sa ravnom štihačom za kopat rupe za cjepe, ovo mi se čini sporo...a i moraš imat opet sastrane štihaču-lopatu za uredit rupu...no ak si radio tak dugo onda znaš iz prakse da ide...
Nisam te skužio,jel si sa tim alatom kopao rupe za stupove ili trse?