|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #30 na: 05 Prosinca, 2009, 00:58:26 » |
|
Pardon,vidim da vineman pita za pneumatske škare koje rade na sasvim drugom principu od ovih iz pavina  E takve još nisam vidio na djelu pa zanemarite moj gornji post 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
wineman
Novak

Pleternica
|
 |
« Odgovor #31 na: 05 Prosinca, 2009, 11:00:02 » |
|
Pardon,vidim da vineman pita za pneumatske škare koje rade na sasvim drugom principu od ovih iz pavina E takve još nisam vidio na djelu pa zanemarite moj gornji post 
zanimaju me one sto rade preko kompresora a ne na baterije...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zivot je prekratak, da bi pili losa vina!
|
|
|
|
poznanovec
|
 |
« Odgovor #32 na: 05 Prosinca, 2009, 12:52:29 » |
|
a kak mu se nebi splatilo kupiti, muž ima 10 ha trsija, znači ima oko 40000 trsova, nakon rezanje "nepozna" ruke mesec dana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vine nemre tak neveljati, da ga mi nebi mogli spiti
|
|
|
|
Ivan
|
 |
« Odgovor #33 na: 09 Prosinca, 2009, 16:59:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #34 na: 09 Prosinca, 2009, 21:32:00 » |
|
Vjerojatno si tražio prek googla al evo link http://www.zanon.it/cro/pneumatske_skare_vocnjaka_vinograda.php Tu je problematičan kompresor,tj njegova mobilnost u vinogradu za nas manje vinogradare. Kakav god izabereš moraš ga vuć sa sobom skupa sa pustim cijevima za zrak. Teško da bi moglo ići brže al ako je snaga škara dovoljna moglo bi biti puno lakše. Velika imanja, nagađam, kupe ovaj kompresor koji se kači na traktor pa jedan lagano vozi dok dvojica iza njega strickaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
wineman
Novak

Pleternica
|
 |
« Odgovor #35 na: 09 Prosinca, 2009, 22:40:27 » |
|
hvala ivanu i vinofilu na pomoci.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zivot je prekratak, da bi pili losa vina!
|
|
|
|
Ivan
|
 |
« Odgovor #36 na: 11 Siječnja, 2010, 15:03:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #37 na: 11 Siječnja, 2010, 16:04:24 » |
|
Ovo je već cjenovno prihvatljivo al kako to dofurat iz kine na probu Ako je ovo kvalitete kao šta mislim da je moglo bi bit zanimljivo nama koji imamo do 5ha vinograda i režemo sami bez radnika. Za profi i one sa većim imanjima je felco i dalje zakon.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zagorac
|
 |
« Odgovor #38 na: 12 Siječnja, 2010, 14:43:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Juznjak
|
 |
« Odgovor #39 na: 12 Siječnja, 2010, 14:56:06 » |
|
Probajte pogledati na eBay internet tamo nema sto nema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #40 na: 19 Siječnja, 2010, 12:44:55 » |
|
 alat iz vlastite garaze.tzv.rucni bager za kopanje rupa za stupove.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Juznjak
|
 |
« Odgovor #41 na: 19 Siječnja, 2010, 13:08:37 » |
|
Cestitka za inovatorstvo i trud. Jos samo kada bi nam pojasnio i kako to "cudo" radi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jnix
|
 |
« Odgovor #42 na: 19 Siječnja, 2010, 13:30:39 » |
|
Cestitka za inovatorstvo i trud. Jos samo kada bi nam pojasnio i kako to "cudo" radi 
nažalost mislim da to kod tebe ne funkcionira  kamen!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #43 na: 19 Siječnja, 2010, 14:48:47 » |
|
da,na zalost  ovo radi odlicno na zemljanim terenima i ak ima korijenja nije problem(puno bolje radi i brze je od svrdla).na kamenju dolazi do ostecenja tj.zatupljenja ostrica.sve u svemu kao sto se vidi nije neka kunst da si to izradis sam,a ak te zanima ili koga drugog mogu to poslikat po dijelovima pa stavim.radi jednostavno,znaci :stisnes rucke i samo udaras prema unutra te izvlacis van,a najveca prednost je upravo ak ima korijenja jer cijepa korijen ,dok svrdlo ima s tim problema.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jeremija
|
 |
« Odgovor #44 na: 19 Siječnja, 2010, 16:54:14 » |
|
Takvi kopač ima moj prijatelj,al opet mu je mana u odnosu na svrdlo što moraš udarat u zemlju pa se možeš dosta umoriti.Znači svako ima svoje prednosti i mane.Još jedna prednost tvog kopača je što ima dugačke ručke pa se ne treba saginjat kad si već dublje u zemlji,dok kod svrdla što dublje ideš to se moraš više saginjati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I onda neš pil
|
|
|
|